ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Στην Άκοβα Άργους γιόρτασαν τον Άγιο Νικόλαο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:23:00 μ.μ. | | | |
Στην Άκοβα Άργους γιόρτασαν τον Άγιο Νικόλαο (βίντεο)
Με θρησκευτική κατάνυξη γιορτάζει ο ενοριακός κοιμητηριακός Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου ,Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας, στον οικισμό Άκοβα του Δήμου Άργους – Μυκηνών.
Την παραμονή της εορτής, Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 εψάλλει Μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος προεξάρχοντος του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας, Πρωτοπρεσβυτέρου π. Πέτρου Αθανασοπούλου.
Η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος δεν πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά λόγω μέτρων για τον COVID-19.
Τον εσπερινό παρακολουθησαν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ι. Μαλτέζος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Π. Σκούφης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Μυκηνών Κ. Μπέγγος, ο Αντιδήμαρχος Χ. Πετσέλης, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αθλητισμού Ν.Δελής, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Νίκος Δαβιώτης κα.  
Στο τέλος του εσπερινού ο εφημέριος του ναού , πρωτοπρεσβύτερος π. Θεοδόσιος Μπονταίτης ,ευχαρίστησε τους Ιερείς και τους πιστούς που τίμησαν με την παρουσία τους τον Άγιο Νικόλαο.
Κάθε χρόνο ο εφημέριος του ναού και το εκκλησιαστικό συμβούλιο δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για τον ευπρεπισμό και καλλωπισμό του Ιερού ναού στο διήμερο των εορτασμών για τον Άγιο Νικόλαο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ