ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Έκθεση φωτογραφίας ζωντανεύει τις απόκριες μιας άλλης εποχής στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:37:00 μ.μ. | | |
Παλιές φωτογραφίες αποκριάςΈκθεση φωτογραφίας πραγματοποιεί ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Περιβάλλοντος Αθλητισμού και Τουρισμού (ΔΟΠΠΑΤ) του Δήμου Ναυπλιέων με θέμα την παλιά αποκριά στο Ναύπλιο.
Ντόπιοι και επισκέπτες θα μπορέσουν να δουν στην έκθεση φωτογραφίες από τις απόκριες μια άλλης εποχής από τα τέλη του 19ου αιώνα μέχρι και το 1970 περίπου όπου μέσα από αυτές αναδεικνύεται η παλιά Ναυπλιώτικη κοινωνία, ο τρόπος που διασκέδαζε τότε ο κόσμος με τα γλέντια της εποχής αλλά και στιγμιότυπα από γωνιές του Ναυπλίου που σήμερα έχουν αλλάξει.
Η έκθεση όπως ανέφεραν η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη και ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Γιώργος Χατζόπουλος θα στηθεί μπροστά στο Δημαρχείο Ναυπλίου και θα φιλοξενήσει φωτογραφίες που προσφέρθηκαν από τον Γιώργο Καρατάσο και την σελίδα Παλιές Φωτογραφίες του Ναυπλίου ενώ θα διαρκέσει μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα.
Επίσης σύμφωνα με την κ. Ράλλη οι μαριονέτες θα βγουν το τριήμερο και πάλι σε κεντρικά σημεία της πόλης ενώ από σήμερα το βράδυ στο κτίριο της Alpha Bank στην οδό Αμαλίας θα προβάλλονται με την τεχνολογία 3D mapping στιγμιότυπα αππό τις παλιές απόκριες στο Ναύπλιο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ