ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 15 Απριλίου 2023

Πελοπόννησος: Κλοπές, ναρκωτικά και θανατηφόρο τροχαίο στο Αστυνομικό Δελτίο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:50:00 π.μ. | | |
 
Περιπολικό
Κλοπές, ναρκωτικά και ένα θανατηφόρο τροχαίο περιλαμβάνει το αστυνομικό δελτίο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά


Συνελήφθη, σήμερα (15.4.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ειδικών Ελέγχων (Ο.Ε.Ε.) Αρκαδίας, 60χρονος ημεδαπός, γιατί στη θέα των αστυνομικών απέρριψε από το όχημα του μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό ενός (1) ατόμου


Χθες (14.4.2023) το απόγευμα, στο 33,25ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου-Πατρών, δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 28χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο (μεταλλικά κιγκλιδώματα), με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (14.4.2023) το απόγευμα, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 31χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, μαζί με άγνωστος συνεργό του αφαίρεσαν όχημα ημεδαπής, το οποίο βρέθηκε και θα αποδοθεί. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ