ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 13 Αυγούστου 2023

Σωτηρία Παπαδοπούλου: Σας ζητώ να με στηρίξετε, να στηρίξετε την “Πρωτοβουλία” και τον Γιάννη Μαλτέζο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:20:00 μ.μ. | |
Σωτηρία Παπαδοπούλου
Η Σωτηρία Παπαδοπούλου του Ευαγγέλου και της Ελένης, γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στη Νέα Κίο, έχοντας καταγωγή και από το Σχοινοχώρι. Θεωρεί όμως και το Ελληνικό δικό της τόπο…

Έχει διατελέσει για πολλά χρόνια εκλεγμένο μέλος της ΟΝΝΕΔ, των τοπικών επιτροπών της ΝΔ και δύο θητείες εκλεγμένο μέλος της ΝΟΔΕ Αργολίδας.

Από το 2006 ασκεί τη δημοσιογραφία σε εφημερίδες, στην τηλεόραση και σε ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης. Ως δημοσιογράφος έχει ασκήσει πολλές φορές κριτική, τώρα όμως για πρώτη φορά αποφάσισε να θέσει η ίδια τον εαυτό της στην κρίση των συμπολιτών της.

“Φίλοι μου, αποφάσισα να συμμετάσχω στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου στο πλευρό του Γιάννη Μαλτέζου. Μια απόφαση ευθύνης, γιατί πλέον δεν υπάρχει κανένα περιθώριο ο Δήμος Άργους - Μυκηνών να μένει στάσιμος και μακριά από τις εξελίξεις.

Μαζί με τον Γιάννη Μαλτέζο και όλους όσους αποτελούν την “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” έχουμε ένα στόχο, να γίνει ο Δήμος μας Δήμος πρότυπο. Μαζί τολμάμε να κάνουμε την ανατροπή και δίνουμε την αξιοπρέπεια που αρμόζει σε αυτόν τον ιστορικό τόπο.

Φίλοι μου, σας γνωρίζω και με γνωρίζετε καλά. Για αυτό σας ζητώ να με στηρίξετε, να στηρίξετε την “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” και τον Γιάννη Μαλτέζο.

Τολμήστε μαζί μας !”

Καλό Αγώνα και με τη νίκη !
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ