ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ ο Βασίλης Οψιμούλης από την Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:46:00 μ.μ. | | |
Οδηγός ασθενοφόρου
Με απόφαση του υπηρεσιακού γραμματέα του υπουργείου Υγείας Θεόδωρου Κοματά τροποποιείται το Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) και  διαμορφώνεται ως ακολούθως: 

1. Παπαναστάσης Χρηστός, του κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής, Προϊστάμενος Νοσηλευτικού Τομέα, Γ.Ν.Α. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», με αναπληρώτρια την Καλούδη Ελευθερία, του κλάδου ΤΕ Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Νοσηλευτικών Υπηρεσιών της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΚΑΒ.  

2. Μανούρα Μαρία, του κλάδου ΤΕ Μαιευτικής, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Νοσηλευτικής , με αναπληρωτή τον Μάρκου Αριστείδη, του κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής, Προϊστάμενο Υποδιεύθυνσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, Γ.Ν.Α. «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ». 

3. Λαζαράκης Κωνσταντίνος, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Οργάνωσης και Συντονισμού της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΚΑΒ, με αναπληρώτρια την Τσατσανιά Ελένη, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΚΑΒ. 

4. α. Όταν το Συμβούλιο κρίνει θέματα του μόνιμου προσωπικού, μετέχουν σε αυτό ως αιρετοί εκπρόσωποι των εργαζομένων, οι ακόλουθοι: 

ϊ. Μαλτέζος Χρηστός, του κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, με βαθμό Α', με αναπληρωτή τον Δεβελόγλου Πρόδρομο, του κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, με βαθμό Α'. 

ii. Ζέρβας Θεόδωρος, του κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, με βαθμό Α' με αναπληρωτή τον Φίλιππου Κωνσταντίνο, του κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, με βαθμό Α'. 

β. Όταν το Συμβούλιο κρίνει θέματα του προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (Ι.Δ.Α.Χ.), μετέχουν σε αυτό ως αιρετοί εκπρόσωποι των εργαζομένων οι ακόλουθοι: 

I.  Αθανάσιος, του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, με βαθμό Α', με αναπληρωτή τον Καμπασακαλη Πασχαλη, του κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, με βαθμό Α'. 

II. Οψιμούλης Βασίλειος, του κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, με βαθμό Β', χωρίς αναπληρωτή.

 Πρόεδρος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου ορίζεται ο Παπαναστάσης Χρηστός, με Αναπληρώτρια Πρόεδρο τη Μανουρα Μαρία. 

Ο ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ 
Δρ.ΘΕΟΔΩΡΟΣ Α. ΚΟΜΑΤΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ