ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Τι συζήτησαν ο Δήμαρχος Ερμιονίδας με την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:51:00 μ.μ. |
Ζαχαράκη - Γεωργόπουλος
Την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλος.

Η κ. Ζαχαράκη σε ανάρτηση της στα social media ανέφερε: 

"Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκα τον δήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλο σήμερα. Μου μίλησε με ενθουσιασμό για την τροχιά δυναμικής τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου χωρίς όμως να παραλείπει το έντονο ενδιαφέρον του για την καταπολέμηση των ανισοτήτων και την ενίσχυση των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Τον ενημέρωσα για την εκπόνηση του σχεδίου δράσης για το δημογραφικό, τις ενέργειες που κάνουμε για το στεγαστικό και την αύξηση του επιδόματος γέννας και την αύξηση επιδόματος μητέρας αγρότισσας. 

Επικεντρωθήκαμε στους διαγωνισμούς που θα τρέξουν ειδικότερα για την δημιουργία κέντρων δημιουργικής απασχόλησης STEM για παιδιά δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς το πρόγραμμα ανακαινίσεων κατοικιών αλλά και επιχειρήσεων ατόμων με αναπηρία, την επέκταση του προσωπικού βοηθού και στην υπόλοιπη Ελλάδα καθώς και τα υπόλοιπα προγράμματα του ταμείου ανάκαμψης και τους πυλώνες της νέας προγραμματικής περιόδου για το ΕΣΠΑ.

Με το δήμαρχο έχουμε άψογη συνεργασία εδώ και χρόνια καθώς ιδρύσαμε σε χρόνο ρεκόρ το ΕΕΕΚ Ερμιονίδας το 2020 με την σημαντική συνδρομή του βουλευτή Αργολίδας @andrianos_giannis και την πολύτιμη δωρεά της κ. Λίτας Λιβανού."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ