ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Αναφορά του βουλευτή Αργολίδας Γ. Γαβρήλου: Να παραμείνει το υποθηκοφυλακείο στο Κρανίδι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:37:00 μ.μ. | |
Αναφορά του βουλευτή Αργολίδας Γ. Γαβρήλου
Σε κατάθεση Αναφοράς προχώρησε σήμερα ο Γιώργος Γαβρήλος προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας σχετικά με την ανάγκη διατήρησης της λειτουργίας του Υποθηκοφυλακείου Μάσσητος στο Κρανίδι.

Ο βουλευτής Αργολίδας, διαβιβάζοντας το σχετικό ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιονίδας σημείωσε πως η Πολιτεία έχει υποχρέωση να εγγυάται την κάθε φορά απρόσκοπτη πρόσβαση των πολιτών στις απαραίτητες υπηρεσίας, ειδικά για τις δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές και πως ο κάθε σχεδιασμός δεν μπορεί να μην λαμβάνει υπόψη τις ιδιαίτερες τοπικές ανάγκες.

Το κλείσιμο του Υποθηκοφυλακείου Μάσσητος θα επιφέρει, υπογράμμισε, ιδιαίτερη αναστάτωση στους ιδιώτες και επαγγελματίες της περιοχής, ενώ σε μια δύσκολη περίοδο για όλη την κοινωνία, θα επιβαρύνει με επιπλέον περιττά έξοδα μετακίνησης εκατοντάδες πολίτες.

Τα αιτήματα του Δήμου Ερμιονίδας, τόνισε ο Γιώργος Γαβρήλος είναι δίκαια και αντιστοιχούν στις απαιτήσεις των κατοίκων της περιοχής. Αυτές είναι παράμετροι που οφείλει το Υπουργείο να λάβει υπόψη του ώστε να επανασχεδιάσει τις προθέσεις του σχετικά με το συγκεκριμένο άμισθο Υποθηκοφυλακείο.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ