ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Το 1ο Λύκειο Άργους στα Ιωάννινα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:37:00 π.μ. | |
Μαθητές
Ενθουσιασμένοι επέστρεψαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί με την ολοκλήρωση της τριήμερης εκδρομής του σχολείου μας στα Ιωάννινα.
Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από την πίεση των μαθημάτων εν όψει των εξετάσεων και να κάνουν ένα διάλειμμα ακολουθώντας ένα ενδιαφέρον εκπαιδευτικό πρόγραμμα.
Αν και ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος όλες τις ημέρες, μαθητές και εκπαιδευτικοί επισκέφθηκαν το Σπήλαιο του Περάματος και ξεναγήθηκαν εικονικά, στο κέντρο προβολής Σπηλαίου & υποδοχής επισκεπτών «Άννα Πετροχείλου», που βρίσκεται στην είσοδο του Περάματος, απέναντι από το λιμάνι.
Με καραβάκια μεταφέρθηκαν στο νησάκι της Κυρα – Φροσύνης, και κατευθύνθηκαν προς το Μουσείο του Αλή Πασά.

Περπάτησαν στα πέτρινα σοκάκια των Ιωαννίνων και στο Κάστρο καθώς και στο εμπορικό κέντρο της πόλης.
Ξεναγήθηκαν στο μουσείο των κέρινων ομοιωμάτων, γνωστό ως Μουσείο του Βρέλλη, το οποίο θεμελιώθηκε με πρωτοβουλία του γλύπτη Παύλου Βρέλλη

Η εκδρομή ήταν η τελευταία για το σχολικό έτος 2023 -24 και επικράτησε πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα καθ' όλη τη διάρκεια της.
Για μια ακόμα φορά οι μαθητές του σχολείου μας, απέδειξαν με τη συμπεριφορά τους, την πολύ καλή διαγωγή που έχουν αποκτήσει από τις οικογένειες τους και από την φοίτηση τους στο σχολείο.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ