ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Η Ανθρωπιστική εθελοντική δράση "Άνοιξη 2024 - Τράπεζα Αγάπης" στο 3ο Λύκειο Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:15:00 μ.μ. | |
Μαθητές
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε 22 Απριλίου 2024 στο 3ο ΓΕΛ Άργους, η ανθρωπιστική εθελοντική δράση "Άνοιξη 2024-Τράπεζα Αγάπης"  για ενίσχυση με τρόφιμα του περιφερειακού τμήματος του Ε.Ε.Σ. Άργους εν όψει της εορτής του Πάσχα. 
 Μαθητές και μαθήτριες, δημιούργησαν ομάδα εθελοντών και από τις αρχές Απριλίου ασχολήθηκαν με τη συλλογή τροφίμων, κατόπιν συνεννοήσεως με την κα Μαρία Σταματοπούλου, προϊσταμένη του περιφερειακού τμήματος Άργους του Ε.Ε.Σ, ευαισθητοποιώντας τόσο τη σχολική κοινότητα όσο και επαγγελματίες της περιοχής.
Με τον τρόπο αυτό κατάφεραν να συγκεντρώσουν, να συσκευάσουν και να παραδώσουν 25 πλήρη δέματα Αγάπης για άπορες οικογένειες, με ντοματοπολτό, ρύζι, μακαρόνια, γάλα, μανέστρα, φακές, φασόλια, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, σπορέλαιο, χυμό βύσσινου, κρουασάν και πασχαλινό τσουρέκι, και όλα αυτά σε κλίμα ενθουσιασμού, ανθρωπιάς και ευαισθησίας.
Η δράση αυτή ήταν μια πρωτοβουλία της Α΄ τάξης Λυκείου και υποστηρίχτηκε από το σύνολο των μαθητών και μαθητριών του σχολείου, από τον Σύλλογο των Εκπαιδευτικών και από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Η ωφέλεια από τη δράση αυτή ήταν οι μαθητές και οι μαθήτριες να αναπτύξουν ήπιες δεξιότητες στον σχεδιασμό δράσεων, στην ανάληψη ευθυνών, στην ομαδοσυνεργατικότητα, στην ενσυναίσθηση, στην επικοινωνία και κυρίως στον ανιδιοτελή εθελοντισμό.
Εκ μέρους της εκπαιδευτικής μας κοινότητας ευχαριστούμε θερμά τις τοπικές επιχειρήσεις για την προσφορά τους και αναλυτικά :

· Την Αφοι Φάκλαρη ΑΕ για την προσφορά 25 μονόλιτρων έξτρα παρθένου ελαιόλαδου.

· Την ΕΑΣΑ ΡΕΑ για την προσφορά 36 λίτρων χυμού βύσσινου.

· Την Διαδρομή ΑΕ UNIQUE GREEK TOURS για την προσφορά 25 τσουρεκιών 0,5kg.

· Το λογιστικό Γραφείο Ιωάννη Ντεβέ για την προσφορά 25 συσκευασιών κρουασάν των 5 τμχ
Επίσης ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου ΓΕΛ Άργους για την προσφορά 25 μονόλιτρων σπορέλαιου καθώς και τους λοιπούς ιδιώτες για την πολύτιμη βοήθειά τους .
Τη δράση συντόνισαν η κα Στέλλα Σταματάκη, οικονομολόγος και η κα Μαρίνα Στάμου, φιλόλογος τις οποίες ευχαριστούμε θερμά.
Ευχόμαστε σε όλους Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

Ο Δ/ντης
Παντελής Ρουμελιώτης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ