ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Κολυμβητική γιορτή με επιδείξεις του Αθλητικού Συλλόγου Αέτιος στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:10:00 μ.μ. | | |
Κολυμβητήριο
Το Σάββατο 20 Απριλίου, πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Κολυμβητήριο Άργους-Μυκηνών οι κολυμβητικές επιδείξεις του "Α.Σ ΑΕΤΙΟΣ".

Μικροί και μεγάλοι κολυμβητές της ομάδας, είχαν την ευκαιρία να μας παρουσιάσουν όλα τα στυλ κολύμβησης που εξασκούν στις προπονήσεις τους, μέσα από μια διαδικασία αλληλοβοήθειας και ευγενούς άμιλλας!
Κολυμβητήριο

Την κολυμβητική γιορτή στήριξαν γονείς και φίλοι, οι οποίοι ενθάρρυναν συνεχώς τις προσπάθειες των αθλητών!
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην εκδήλωση αυτή και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κάνοντας γονείς και προπονητές περήφανους!
Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά και τους γονείς για την στήριξή τους στον Α.Σ. ΑΕΤΙΟ και ευχόμαστε πάντα να πηγαίνουμε όλοι μαζί ψηλότερα!

Ευχαριστούμε τον Δήμο Άργους-Μυκηνών και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Νέων, Εθελοντισμού & Τουριστικής Ανάπτυξης, κο Δαμάλα Σωτήρη για την παραχώρηση του κολυμβητηρίου και την παρουσία του στην εκδήλωση, καθώς και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας - Hellenic RescueTeam of Argolis για την υγειονομική κάλυψη του αγώνα.
Επίσης, ευχαριστούμε τo Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής SweetCookies για την προσφορά των γλυκισμάτων και την ΕΑΣ Αργολίδας "ΡΕΑ" για την προσφορά των χυμών!
Τέλος, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κο Αθανασόπουλο Γιώργο για το φωτογραφικό υλικό, τον κο Μαραγκό Γιάννη για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης και τις κολυμβήτριες από τα τμήματα ενηλίκων, Βαρελά Χρύσα, Δασκαλάκη Βικυ, Μητρόπαπα Μαρία και Μποζιονέλου Χριστίνα για την βοήθειά τους κατά την διάρκεια της εκδήλωσης!
Ευχόμαστε σε όλους καλή Ανάσταση και πάντα να βρισκόμαστε όλοι μαζί σε όμορφες δράσεις που προάγουν το αθλητικό και συναθλητικό πνεύμα!

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
Αλωνιστιώτη Ελένη
Παπαδοπούλου Δήμητρα
Πιπέρος Νίκος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ