ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
V.STAMATIS
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Άργος: Απονομή κυπέλλου Πρωταθλήματος στον Παναργειακό

Ποδοσφαιρική ομάδα
Η ιστορική ομάδα του Άργους ο Παναργειακός άφησε πίσω του το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και το απόγευμα της Μ. Τετάρτης και πριν το τελικό κυπέλλου Αργολίδας έγινε η απονομή του κυπέλλου Πρωταθλήματος.
Την απονομή έκανε το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρος της επιτροπής διοργανώσεων κ. Άγγελος Δανιήλ και ο προϊστάμενος της των εθνικών διοργανώσεων κ. Αποστολίδης Κωνσταντίνος
 
Ο αγώνας στη Βάρδα ήταν ο τελευταίος μετά από πολλά χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής, αλλά και κάποια εξ αυτών και στο τοπικό της Αργολίδας (2020-2022 οι ποιο πρόσφατες χρονιές). Η πτώση στο τοπικό πρωτάθλημα το 2020 έφερε την άνοδο στη Γ εθνική μετά από δύο χρόνια το καλοκαίρι του 2022.
Την περσινή σεζόν η ομάδα μετά από ένα κακό πρώτο γύρο που την βρίσκει στην προτελευταία θέση και όλοι την θεωρούν υποβιβασμένη γίνεται η κίνηση ματ από τον πρόεδρο Σταύρο Τσιόδρα .

Η συμφωνία με τον πολύπειρο και επιτυχημένο Γιώργο Βαζάκα το Δεκέμβριο του 2022 και μετά την ήττα στη Ρόδο έμελε να αλλάξει όπως αποδείχθηκε την ιστορία του μεγαλύτερου συλλόγου του Αργολικού ποδοσφαίρου, του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ.
Ο δεύτερος γύρος του περσινού πρωταθλήματος είναι εντυπωσιακός ,η ομάδα τερματίζει στην 5η θέση με 40 βαθμούς εκεί που την είχαν όλοι υποβιβασμένη. 

Σε συνεργασία με τον Γιώργο Βαζάκα βάζουν ένα μεγάλο στόχο, την επάνοδο του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ στην SUPER LEAGUE 2. O γ.γραμματέας Θανάσης Τσιόδρας και ο Γιώργος Βαζάκας στον αγιασμό της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς (24/7/23) δηλώνουν ότι ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ έχει ένα στόχο το πρωτάθλημα!.
Τα υπόλοιπα είναι γνωστά σε όλους εννέα μήνες αργότερα. Ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ του 3ου ομίλου της Γ εθνικής .

Ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ επιστρέφει στη SUPER LEAGUE 2 μετά από την σεζόν 97-98.
Τελευταίος του αγώνας στην τότε Β εθνική ήταν στις 6/6/1998
ΤΡΙΚΑΛΑ –ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 4-0. Προπονητής ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς και είχαν αγωνιστεί οι Κωστάκης,Τζιέρης,Ανισιτς,Τζιέρης,Ευθυμίου,Διαμαντής,Καραμάνος,Ραντοσαβλιεβιτς,Λιάτας,Ζιφκοβιτς,Ζιάκας.
 
Τελευταία του νίκη στη Λάρισα στις 29/3/1998 με σκορ 0-1 με γκολ του Κατεμή.
Ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ υποβιβάστηκε το 1998 μετά από 8 συνεχόμενες παρουσίες στη τότε Β εθνική. Έχει 561 συμμετοχές στο πρωτάθλημα τις Β εθνικής.
Είχε κερδίσει την άνοδο στη Β εθνική την σεζόν 1989-1990 ως πρωταθλητής της Γ εθνικής.
Κοινό στοιχείο και των δύο αυτών ανόδων ο Σταύρος Τσιόδρας.

Eυχαριστούμε τον δημοσιογράφο κ.Δημήτρη Τσακίρη και το soccerbase.gr για την βοήθεια και τις πληροφορίες που μας παρείχε.
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΒΛΑΧΟΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΜΠΑΚΑΛΗ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ΄ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ