ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
V.STAMATIS
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

Ευχές από την Λέσχη Φίλων του Παναργειακού

Ευχετήρια κάρτα
Η πόλη και η ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας , λίγες μέρες πιο πριν , έζησε την δική της Ανάσταση μέσα από το φετινό διπλό επίτευγμα της ομάδας και καμάρι αυτής , Παναργειακού !

Η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία , κάνοντας το νταμπλ για τρίτη φορά στην ιστορία του , χαρίζοντας δε την άνοδο του στην Β' Εθνική ύστερα από πολλά χρόνια !
Ένα γεγονός που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις μνήμες όλων όσων τον πίστεψαν , μα κυρίως σε αυτή των " πρωταγωνιστών " !

Πέρα από ότι η ομάδα των Λύκων αφήνει πίσω της ένα μακρύ και άσχημο παρελθόν ,το πρώτο μεγάλο κέρδος είναι η αποκατάσταση του ονόματος του ! Ο Παναργειακός εισέρχεται για τα καλά στον ελληνικό ποδοσφαιρικό χάρτη και γίνεται " πόλος έλξης " για κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή και πλέον λατρεία των χιλιάδων φιλάθλων του, που πραγματικά τον αγάπησαν και συνεχίζουν να τον αγαπούν !

Εκεί κρύβεται και η αυριανή επιτυχία!
Στην νέα γενιά αγνών φιλάθλων , που για πρώτη φορά στην ζωή τους , έζησαν από κοντά την άνοδο για την ομάδα της πόλης τους , ενσαρκώνοντας μέσα τους , το όνομα του ένδοξου Παναργειακού !

Η άνοδος του Παναργειακού δεν έτυχε...
αλλά έγινε ΣΤΌΧΟΣ Διοίκησης και προπονητή όταν άρχισε η συνεργασία τους τον Δεκέμβριο του 22'. Έτσι σε λιγότερο από ενάμιση χρόνο , από ουραγός τερμάτισε πέμπτος στην περσινή περίοδο και φέτος έρχεται και κατακτά το νταμπλ , επιτυγχάνοντας την επάνοδο του
στην Β' Εθνική ύστερα από 27 χρόνια !

Σε αυτή την επιτυχία , δυστυχώς , οι συνοδοιπόροι ήταν λίγοι και οι επικριτές περισσότεροι !
Ίσως ήθελαν ο Παναργειακός να παραμείνει σε χημικές εποχές " ασάφειας ... και αφασίας ... " τύπου Λεονάρντο Κουράτολο , Πάολο Νέγκρο κ.ο.κ.

Με την μεγάλη του επιτυχία ο Παναργειακός , ΔΙΈΨΕΥΣΕ κάθε " καλή ανησυχία... " η οποία αντί να συμμετείχε στην πορεία του προς τον τίτλο ,
ή έστω στα επινίκια της διπλής χαράς ,συνεχίζει ΑΓΩΝΙΩΔΏΣ να υπάρχει...για την πορεία των Λύκων στην Super League 2 .

Από την άλλη , μας καθιστά υπεύθυνους να φερθούμε αντάξια της αφοσίωσης και του μόχθου αυτών που ήταν πρωτεργάτες αυτής της προσπάθειας , ώστε να φτάσει η ομάδα μας εκεί που της αξίζει!

Η ένδοξη δεκαετία του 90' με τις οχτώ συνεχόμενες χρονιές στην Β' Εθνική , αρωγό της , είχε τον κόσμο ! Αυτός την ΣΤΉΡΙΖΕ και την ΔΙΑΤΗΡΟΎΣΕ σε υψηλό επίπεδο , φτάνοντας μάλιστα μία ανάσα από την συμμετοχή του
στην Α' Εθνική !

Ομάδα δίχως τον κόσμο της , κάποια στιγμή παύει να υπάρχει...Και ο Παναργειακός ως κοιμώμενος γίγαντας άρχισε να ΞΥΠΝΆ και μαζί του πρέπει να ξυπνήσει και ο λαός του !

Την νέα αγωνιστική χρονιά την ορίζουμε πρώτα
" εμείς " , μέσα από την ΈΜΠΡΑΚΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΜΑΣ στο νέο ταξίδι της Super League 2 !
Αν γίνουμε όλοι μαζί συνοδοιπόροι θα πετύχουμε πολλά περισσότερα !!!

« Με την προσμονή , το φως της Αναστάσεως να φωτίσει τις ψυχές των ανθρώπων χαρίζοντας
ειρήνη , υγεία , χαρά σε όλο τον κόσμο καθώς επιτυχίες σε όλα τα αθλητικά τμήματα του Παναργειακού μας , ευχόμαστε Καλή Ανάσταση ! »
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΒΛΑΧΟΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΜΠΑΚΑΛΗ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ΄ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ