V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ
Grocery Nafplio

Σελίδες

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2025

Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για την απώλεια τριών φοιτητών σε τροχαίο

Πένθος
Εκ μέρους όλης της Πανεπιστημιακής Κοινότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ο Πρύτανης Αθανάσιος Κατσής, απευθύνει το παρακάτω συλλυπητήριο μήνυμα: «Με μεγάλη θλίψη ενημερωθήκαμε για τον αδόκητο θάνατο των τριών νέων ανθρώπων, εξαιτίας του τραγικού τροχαίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 7/3/2025 στην επαρχιακή οδό Σπάρτης – Μυστρά. 

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ενωμένο στο πένθος, απευθυνόμενο στις οικογένειες και τους οικείους του Σωκράτη, του Γιώργου και του Παναγιώτη, που χάθηκαν τόσο άδικα, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια και την ελπίδα να βρουν οι οικογένειές τους δύναμη και κουράγιο, αυτή την αβάσταχτη στιγμή. 

Τα παιδιά αυτά ήταν δικά μας παιδιά, φοιτητές στο Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων της Σχολής Οικονομίας και Τεχνολογίας, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στη Σπάρτη και ως ελάχιστο φόρο τιμής, οι συμφοιτήτριες/τές τους, οι καθηγήτριες/τές τους και η τοπική κοινωνία νιώθει την ανάγκη να τους απευθύνουν το ύστατο χαίρε. Γνωρίζουμε ότι μετά από μια τέτοια ανείπωτη τραγωδία τα μαθήματα γίνονται με ιδιαίτερη δυσκολία και το κλίμα είναι πολύ βαρύ. 

Για τον λόγο αυτό, τη Δευτέρα 10 Μαρτίου 2025, μεταξύ 12.15 και 12.30 θα τηρηθεί ολιγόλεπτη συμβολική παύση όλων των διοικητικών και εκπαιδευτικών διαδικασιών για περισυλλογή και αποχαιρετισμό. 

Θα παραμένουν πάντα μέλη της κοινότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου». 

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Καθηγητής, Αθανάσιος Κατσής
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ