V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ
Grocery Nafplio

Σελίδες

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2025

Βαθιά οδύνη στο Λύκειο Αγίας Τριάδας για την αδόκητη απώλεια του καθηγητή Φάνη Οικονόμου

Πένθος
Συντετριμμένη η σχολική κοινότητα του Γενικού Λυκείου Αγίας Τριάδας από την είδηση της αδόκητης απώλειας σήμερα τα ξημερώματα, του αγαπημένου μας συναδέλφου του Γυμνασίου Αγίας Τριάδας και καλού φίλου, Φάνη Οικονόμου, δε βρίσκει λόγια να εκφράσει τη βαθιά της οδύνη. 

Ούτε είμαστε σε θέση να προσφέρουμε πραγματική παρηγοριά στην επίσης αγαπημένη του σύζυγο και συναδέλφό μας, Ρένα Χατζηκυριακίδου και στα δύο παιδιά τους, γνωρίζουμε όμως ότι η συναδελφικότητα, η αγωνιστικότητα, η ακεραιότητα του χαρακτήρα του, η ανιδιοτελής προσφορά του στους μαθητές του, και η εν γένει προσωπικότητά του έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους, έχουν διαπλάσει χαρακτήρες και αποτελούν για όλους μας παράδειγμα προς μίμηση. 

Ο Φάνης ήταν πάντα κοντά στα παιδιά και κοντά σε κάθε συνάδελφο και δε θα ξεχαστεί, όπως κάθε άνθρωπος που ζει με αγάπη.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπημένου μας Φάνη και στους συναδέλφους του οικείους του και με ομόφωνη απόφασή του:

1. Θα παραστεί στην κηδεία

2. Αντί στεφάνου θα καταθέσει συμβολικό ποσό σε κοινωφελές ίδρυμα

Για τον Σύλλογο Διδασκόντων και το προσωπικό του σχολείου

Ο Διευθυντής

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ