V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ
Grocery Nafplio

Σελίδες

Τρίτη 20 Μαΐου 2025

«Κυνήγι κρυμμένου βιβλίου» από το Γυμνάσιο Νέας Κίου

Σχολική δράση
Την Τρίτη 13/5/2025 στο Γυμνάσιο Νέας Κίου πραγματοποιήθηκε το «Κυνήγι του κρυμμένου βιβλίου» στο πλαίσιο της δράσης «ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑ: ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ,ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ» η οποία για τη φετινή χρονιά υλοποιείται στο σχολείο μας με την καθοδήγηση και ενθάρρυνση των εκπαιδευτικών κ.Αργυροπούλου, κ.Καραμπή, κ.Νικέλλη.
Οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις ομάδες φιλαναγνωσίας του σχολείου μας, με τη συμμετοχή των ομάδων φιλαναγνωσίας του Γυμνασίου Κουτσοποδίου και του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου.

Οι ομάδες μαθητών/-τριών των τριών σχολείων συνεργάστηκαν στην επίλυση γρίφων με στόχο την εύρεση στοιχείων που οδηγούσαν στο κρυμμένο βιβλίο. Μέσα από την εμπειρία του παιχνιδιού, τα παιδιά επικοινώνησαν, λειτούργησαν συνεργατικά, συναγωνίστηκαν, διασκέδασαν, ανατροφοδότησαν τις γνώσεις τους και προσέγγισαν βιωματικά την έννοια του λογοτεχνικού βιβλίου.
Η δράση ολοκληρώθηκε με την απονομή βραβείων στη νικητήρια ομάδα των τριών σχολείων, καθώς και αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλους τους συμμετέχοντες/ουσες μαθητές/-τριες.
Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα φιλαναγνωσίας του Γυμνασίου Κουτσοποδίου με υπεύθυνες καθηγήτριες την κ. Κατσιπόδη Ευαγγελία και την κ. Ρόκκα Παρασκευή, την ομάδα φιλαναγνωσίας του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου με υπεύθυνες καθηγήτριες την κ. Γιαννούλη Παναγιώτα και την κ. Κλημέντζου Ζωή, τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου μας, τον Σύλλογο διδασκόντων του σχολείου μας και, πρωτίστως, όλα τα παιδιά που με κάθε τρόπο συνέβαλαν στην υλοποίηση και επιτυχία της δράσης μας.

Ελπίζουμε και προσδοκούμε μελλοντικές δράσεις εξωστρέφειας και συνεργατικότητας των σχολικών μονάδων.

Η Διευθύντρια του Γυμνασίου Νέας Κίου
Κονταράτου Μαρία



ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ