V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ
Grocery Nafplio

Σελίδες

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2025

«Υγεία και Πρόληψη» στο Καπαρέλλι από τον Χριστιανικό Φιλανθρωπικό Όμιλο Άργους

«Υγεία και Πρόληψη»
Ο Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Όμιλος Άργους «Η Αγία Αικατερίνη» συνεχίζεται δυναμικά το πρόγραμμα "Υγεία και Πρόληψη" με την πολύτιμη στήριξη πολιτών και τοπικών πρωτοβουλιών.

Την Κυριακή 20 Ιουλίου 2025, η δράση του προγράμματος πραγματοποιήθηκε στο Καπαρέλλι Δήμου Άργους - Μυκηνών, στο φιλόξενο καφενείο του χωριού, σε συνεργασία με κατοίκους που ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμα του Ομίλου.
Η γενική ιατρός και επιστημονικά υπεύθυνη του προγράμματος, κα Βαλεντίνα Ρούσου, μίλησε με σαφήνεια και απλό λόγο για τον σακχαρώδη διαβήτη.
Ακολούθησε συζήτηση με τους κατοίκους, ανταλλαγή εμπειριών και προβληματισμών, ενώ πραγματοποιήθηκαν και δωρεάν μετρήσεις σακχάρου.
Το πρόγραμμα «Υγεία και Πρόληψη» συνεχίζει την πορεία του και σε άλλες κοινότητες του Δήμου Άργους-Μυκηνών, με σταθερό γνώμονα την κοινωνική προσφορά και την αξία της πρόληψης.

Με εκτίμηση,
Νικόλαος Στυλ. Γκαβούνος
Πρόεδρος του Χριστιανικού Φιλανθρωπικού Ομίλου Άργους
«Η Αγία Αικατερίνη»
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ