V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ
Grocery Nafplio

Σελίδες

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2025

7ο Τουρνουά Βόλεϊ «Σπύρος Μπαλάσκας» στις 21 Σεπτεμβρίου 2025 στο Ναύπλιο

Τουρνουά Βόλεϊ
Η Γυμναστική Ένωση Ναυπλίου διοργανώνει για έβδομη συνεχόμενη χρονιά το καθιερωμένο τουρνουά βόλεϊ «Σπύρος Μπαλάσκας», την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2025, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου, με την συμμετοχή των σωματείων του Αίολου Κυνουρίας, του Απόλλων Ξυλοκάστρου, του Σπαρτιατικού Γ.Σ. και του Α.Ο. Παγκρατίου.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται στη μνήμη του αείμνηστου ιδρυτή του συλλόγου, Σπύρου Μπαλάσκα, ο οποίος συνέβαλε καθοριστικά στην ανάπτυξη του βόλεϊ στην περιοχή.

Το τουρνουά, που έχει πλέον γίνει θεσμός, θα φιλοξενήσει ομάδες από διάφορες πόλεις και θα περιλαμβάνει αγώνες στις κατηγορίες κορασίδων και εφήβων.

Οι αναμετρήσεις θα αποτελέσουν πολύτιμη αγωνιστική εμπειρία για τους αθλητές και τις αθλήτριες, ενώ θα δώσουν την ευκαιρία στους φιλάθλους να απολαύσουν υψηλού επιπέδου βόλεϊ.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του τουρνουά:

15:00 Γ.Ε.Ν. – ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ)
16:30 ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ. – Α.Ο. ΑΙΟΛΟΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ (ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ)
18:30 Γ.Ε.Ν. – Α.Ο. ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ (ΕΦΗΒΩΝ)
20:30 ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Πριν από το παιχνίδι των εφήβων θα γίνει απονομή ευχαριστήριου πάπυρου στους χορηγούς που στήριξαν την προσπάθεια της ομάδας τη χρονιά που πέρασε.

Η Γυμναστική Ένωση Ναυπλίου καλεί όλους τους φίλους του αθλήματος να παρευρεθούν και να στηρίξουν με την παρουσία τους τη διοργάνωση, τιμώντας παράλληλα τη μνήμη του Σπύρου Μπαλάσκα.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ