ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2025

Ένοπλη ληστεία στα Τρόπαια Αρκαδίας - 200 χιλιάδες ευρώ αφαίρεσαν οι δράστες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:55:00 π.μ. | | |
Ληστής
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έλαβε χώρα χθες (12.10.2025) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του δήμου Γορτυνίας.

Αγνωστοι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, με την απειλή πυροβόλου όπλου, ακινητοποίησαν έναν άνδρα και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Ειδικότερα το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Κοκλαμά της Δημοτικής Ενότητας Τροπαίων, σε κατάστημα υγρών καυσίμων. 

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο ιδιοκτήτης στους αστυνομικούς, κατά την έξοδό του από το κατάστημα ακινητοποιήθηκε από αγνώστους που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και με την απειλή όπλου τον οδήγησαν σε παρακείμενη οικία, αφαιρώντας χρηματικό ποσό που αγγίζει τις 200 χιλιάδες ευρώ.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Τρίπολης.




ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ