ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2025

Γιώργος Διδασκάλου: Η Κυβέρνηση δίπλα στη Λέσβο, τη Λήμνο και τον Άγιο Ευστράτιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:19:00 μ.μ. | |
Γιώργος Διδασκάλου
Εκπροσωπώντας το Υπουργείο Πολιτισμού και την Υπουργό Λίνα Μενδώνη, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου παρουσίασε τη συμβολή του ΥΠΠΟ στην Εθνική Στρατηγική για την Περιφερειακή και Τοπική Ανάπτυξη στη Λέσβο.
"Με έργα-ορόσημα όπως η αποκατάσταση και ανάδειξη του Κάστρου Μυτιλήνης (14 εκατ. €) και πλήθος παρεμβάσεων σε Λέσβο, Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο, προστατεύουμε και αναδεικνύουμε την πολιτιστική μας κληρονομιά.
Το πρόγραμμα του ΥΠΠΟ για την Π.Ε. Λέσβου ξεπερνά τα 60 εκατ. ευρώ, μέσα από ΤΑΑ, ΕΣΠΑ, ΠΔΕ και τακτικό προϋπολογισμό.
Η συνεργασία με την Περιφέρεια, τους Δήμους, τις Μητροπόλεις και όλους τους φορείς είναι ουσιαστική και παραγωγική.
Συζητάμε – Αποφασίζουμε – Προχωράμε μαζί, με τον Πολιτισμό στο επίκεντρο της ανάπτυξης, της συνοχής και της ευημερίας" ανέφερε ο κ. Διδασκάλου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ