Το απόγευμα της Παρασκευής 31 Οκτωβρίου, η ταβέρνα είχε την τιμή να φιλοξενήσει έναν γνήσιο πρωταθλητή, τον Κώστα Τσαρτσαρή. Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, πρωταθλητής Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό και την Εθνική ομάδα το 2005, βρέθηκε στο Ναύπλιο και, ακολουθώντας το ένστικτο του καλού φαγητού, απόλαυσε τους θαλασσινούς μεζέδες του «Μπούνος Ψαροσαβούρας».
Μπούνος Ψαροσαβούρας: Η ταυτότητα της θάλασσας
Το «Μπούνος Ψαροσαβούρας» δεν είναι ένα απλό μαγαζί. Βρίσκεται στην Ακτή Μιαούλη 77 και καθημερινά κατακλύζεται από τουρίστες και ντόπιους. Η τοποθεσία του είναι εξαιρετική: ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, προσφέροντας στους επισκέπτες του μια μοναδική θέα κατά τη διάρκεια του γεύματος ή του δείπνου τους.
Η ταυτότητα του μαγαζιού περιστρέφεται γύρω από το φρέσκο ψάρι και τους αυθεντικούς θαλασσινούς μεζέδες. Η φιλοσοφία του είναι απλή και τίμια: να προσφέρει ό,τι καλύτερο βγάζει η θάλασσα, με τον πιο παραδοσιακό και μερακλίδικο τρόπο.
Δεν είναι τυχαίο που ένας άνθρωπος με τις επιλογές του Κώστα Τσαρτσαρή, ο οποίος έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, επέλεξε αυτό το συγκεκριμένο στέκι. Ένας πρωταθλητής ξέρει να αναγνωρίζει την ποιότητα και την αυθεντικότητα, είτε πρόκειται για ένα τρίποντο στο παρκέ είτε για έναν μεζέ στο τραπέζι.
Το μαγαζί λειτουργεί όλη την εβδομάδα, από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 11:30 το βράδυ, προσφέροντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν το μεσημεριανό τους γεύμα κάτω από τον ήλιο ή ένα χαλαρό δείπνο με θέα τη φωτισμένη προκυμαία του Ναυπλίου. Ο «Μπούνος Ψαροσαβούρας» έχει καταφέρει να γίνει κάτι παραπάνω από μια ταβέρνα. Είναι ένα κομμάτι της γαστρονομικής ταυτότητας του Ναυπλίου, ένας χώρος που συνδυάζει την ιστορία με τη γεύση, και την ποιότητα με τη φιλοξενία.
Τηλέφωνο: 2752 027704
Διεύθυνση: Ακτής Μιαούλη 77, Ναύπλιο 211 00
Η γαστρονομική φιλοσοφία
Ο κατάλογος του «Μπούνος» είναι μια ωδή στη μεσογειακή κουζίνα, με έμφαση στα θαλασσινά. Φρέσκα καλαμάρια, χταπόδι στα κάρβουνα, γαρίδες σαγανάκι και μια μεγάλη ποικιλία από ψάρια ημέρας αποτελούν τις βασικές επιλογές. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι οι γενναιόδωρες μερίδες και οι παραδοσιακές συνταγές που αναδεικνύουν την ποιότητα των πρώτων υλών.
Ο κατάλογος του «Μπούνος» είναι μια ωδή στη μεσογειακή κουζίνα, με έμφαση στα θαλασσινά. Φρέσκα καλαμάρια, χταπόδι στα κάρβουνα, γαρίδες σαγανάκι και μια μεγάλη ποικιλία από ψάρια ημέρας αποτελούν τις βασικές επιλογές. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι οι γενναιόδωρες μερίδες και οι παραδοσιακές συνταγές που αναδεικνύουν την ποιότητα των πρώτων υλών.
Δεν είναι τυχαίο που ένας άνθρωπος με τις επιλογές του Κώστα Τσαρτσαρή, ο οποίος έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, επέλεξε αυτό το συγκεκριμένο στέκι. Ένας πρωταθλητής ξέρει να αναγνωρίζει την ποιότητα και την αυθεντικότητα, είτε πρόκειται για ένα τρίποντο στο παρκέ είτε για έναν μεζέ στο τραπέζι.
Το μαγαζί λειτουργεί όλη την εβδομάδα, από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 11:30 το βράδυ, προσφέροντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν το μεσημεριανό τους γεύμα κάτω από τον ήλιο ή ένα χαλαρό δείπνο με θέα τη φωτισμένη προκυμαία του Ναυπλίου. Ο «Μπούνος Ψαροσαβούρας» έχει καταφέρει να γίνει κάτι παραπάνω από μια ταβέρνα. Είναι ένα κομμάτι της γαστρονομικής ταυτότητας του Ναυπλίου, ένας χώρος που συνδυάζει την ιστορία με τη γεύση, και την ποιότητα με τη φιλοξενία.
Τηλέφωνο: 2752 027704
Διεύθυνση: Ακτής Μιαούλη 77, Ναύπλιο 211 00










.webp)