Το Σάββατο 24 Ιανουάριου (20:00), θα γίνει η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Πολιτιστικής Αργολικής Πρότασης, στην αίθουσα Νικόλας Ταρατόρης, στο θεατράκι της Πρότασης (Οδ. Ανδρούτσου 13, Άργος).
Θα ακολουθήσει η ανάγνωση, από μέλη της Θεατρικής Ομάδας, του διηγήματος «Ο καλικάντζαρος που ξέμεινε» του Γιώργου Ν. Μουσταΐρα, μέλους της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών. Η βραδιά θα κλείσει με άφθονη μουσική από το συγκρότημα του Θεόφιλου Μετασίδη.
Το νέο έτος θα είναι καθοριστικό για την πορεία του συλλόγου, που δίνει δύσκολο αγώνα πολιτιστικής προσφοράς την τοπική κοινωνία, χωρίς καμία θεσμική οικονομική στήριξη. Όλοι μας προσπαθούμε με ίδια μέσα να καλύψουμε το δυσαναπλήρωτο κενό από τις απώλειες εμβληματικών προσώπων που τον δημιούργησαν, με τελευταία αυτή της Πίνκας Νάντη – Ταρατόρη. Έτσι, η μαζική παρουσία μελών και φίλων θα δώσει το ελπιδοφόρο μήνυμα για ένα νέο πέταγμα, για κάτι ακόμα καλύτερο!
Η είσοδος των 5 ευρώ (περιλαμβάνεται κρασί) θα είναι μια πρώτη σημαντική ενίσχυση για να ανταπεξέλθουμε στα δυσβάστακτα έξοδα λειτουργίας.
Σας περιμένουμε για να ξεκινήσουμε μαζί δυναμικά τη νέα χρονιά!
Το Δ.Σ. της Πρότασης




.jpg)




.webp)