Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Άργους-Μυκηνών κα Ξηνταροπούλου Φαίδρα και κος Λιόλιος Αντώνιος, η Δημοτική Σύμβουλος κα Μπάρλα Μαρία, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αργολίδας κος Παναγιώτη Ζαχαριάς, ο οποίος είναι μέλος και αθλητής του Περσέα, καθώς και πολλοί άλλοι από τα μέλη, τους αθλητές και τους φίλους του Συλλόγου.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης απενεμήθησαν έπαθλα και αναμνηστικά μετάλλια στου αθλητές του Συλλόγου που έλαβαν μέρος στις σκακιστικές δραστηριότητες της περασμένης χρονιάς.
Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο, και ιδιαίτερα σε όσους αγαπούν το σκάκι, Χρόνια Πολλά, Χαρούμενα, με Υγεία και πραγματοποίηση όλων των καλών ονείρων τους.












.webp)