ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Τρίτη 31 Μαρτίου 2026

Μαθητές και εκπαιδευτικοί του 2ου Λυκείου Ναυπλίου πρωταγωνιστές της προσφοράς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:03:00 μ.μ. | | |
Εθελοντική αιμοδοσία
Μια ιδιαίτερη πράξη προσφοράς στον συνάνθρωπο, η εθελοντική αιμοδοσία στους χώρους του σχολείου μας, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 31 Μαρτίου 2026. Η δράση ανέδειξε για ακόμη μία φορά το υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσφοράς που διακατέχει την εκπαιδευτική κοινότητα.

Θα θέλαμε να επιβραβευθούν θερμά οι μαθητές και εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν σε αυτή την τόσο σημαντική για τη δημόσια υγεία προσπάθεια. Σημαντικό είναι να αποτελέσουν παράδειγμα όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και προσέφεραν αίμα, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προς τον συνάνθρωπο.

Παράλληλα, θα θέλαμε να απευθύνουμε ευχαριστίες στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που στάθηκε αρωγός στην υλοποίηση της αιμοδοσίας, μια προσπάθεια που υπήρξε πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών του σχολείου μας Παναγιώτη Δημάκη και Πέτρου Μάλλιου. 

Ειδικότερα, στους κ. Αθανάσιο Πανουτσόπουλο, Διευθυντή της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Άργους,την κα Ευαγγελία Μπότσαρη, Επισκέπτρια Υγείας, τον κ. Αργύρη Βλάχο, Νοσηλευτή, και τον κ. Χρήστο Παπαδόπουλο, Οδηγό Αιμοδοσίας. Τους ευχαριστούμε και για τη διαρκή στήριξή τους στην ευαισθητοποίηση της σχολικής κοινότητας σε θέματα εθελοντισμού και υγείας.

Ευχόμαστε τέτοιες πρωτοβουλίες να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση, καλλιεργώντας τη νοοτροπία της προσφοράς από τη νεαρή ηλικία.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ