ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Δευτέρα 4 Μαΐου 2026

Αργολίδα: Στα 50 λεπτά η τιμή για τα πορτοκάλια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:49:00 μ.μ. | |
ι Βαλέντσια
Στα τελειώµατα βρίσκεται αυτή την περίοδο η σεζόν για τα πορτοκάλια στην Αργολίδα µε µικρές ποσότητες κυρίως ποικιλιών Λάνε Λέιτ και Βαλέντσια – και ελάχιστα Μέρλιν στα ψυγεία τα οποία προορίζονται κυρίως για τις λαϊκές αγορές, µε το ενδιαφέρον του κόσµου στον νοµό σε λίγες µέρες να στρέφεται στα πηρυνόκαρπα.

Η ζήτηση για το προϊόν αυτή τη στιγµή είναι υψηλή λόγω και της περιορισµένης διαθεσιµότητας µε την τιµή να διαµορφώνεται σε επίπεδα κοντά στα 50 λεπτά το κιλό. 

Η φετινή χρονιά χαρακτηρίστηκε στην περιοχή από ποσοτικά προβλήµατα, τα οποία προέκυψαν λόγω δυσοίωνων καιρικών συνθηκών κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας, µε την παραγωγή κατά µέσο όρο να εκτιµάται από τους ανθρώπους της αγοράς ότι ήταν µειωµένη κατά περίπου 30% σε σχέση µε πέρυσι.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ