V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Κυριακή 5 Ιουλίου 2026

Ξεκινούν τα Μικρασιάτικα 2026 στη Νέα Κίο με την μουσική παράσταση «Έχε γεια, πάντα γεια… και η μνήμη μένει ζωντανή»

Πρόσκληση
Έναρξη των ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΩΝ 2026 με τη μουσική παράσταση «Έχε γεια, πάντα γεια… και η μνήμη μένει ζωντανή»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Κίου ανοίγει τον κύκλο των εκδηλώσεων «ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ 2026» με μια ξεχωριστή μουσική βραδιά αφιερωμένη στη μνήμη και την πολιτιστική κληρονομιά του Μικρασιατικού Ελληνισμού. 

Την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2026 και ώρα 21:00, στο Προαύλιο Θεομάνας, η Δημοτική Χορωδία του Δήμου Άργους Μυκηνών – Τμήμα Νέας Κίου παρουσιάζει τη μουσική παράσταση με τίτλο «Έχε γεια, πάντα γεια… και η μνήμη μένει ζωντανή», προσφέροντας ένα συγκινητικό ταξίδι στις αλησμόνητες πατρίδες. 
Τραγούδια της Σμύρνης, της Κωνσταντινούπολης και της Ιωνίας θα ζωντανέψουν μνήμες, εικόνες και συναισθήματα, τιμώντας την ιστορία και την ανεκτίμητη παρακαταθήκη του Μικρασιατικού Πολιτισμού. 

Τη μουσική διεύθυνση έχει ο Άρης Πιστόλας, στο πιάνο συνοδεύει ο Αντρέας Μπογιάς, ενώ την αφήγηση αναλαμβάνει η Νατάσα Τζαβάρα. 

Η εκδήλωση αποτελεί την πρώτη στάση των φετινών ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΩΝ και μια ανοιχτή πρόσκληση προς όλους να συμμετάσχουν σε ένα ταξίδι μνήμης, πολιτισμού και συγκίνησης, εκεί όπου τα τραγούδια συνεχίζουν να κρατούν ζωντανή την ψυχή και την ιστορία των προγόνων μας. 

Είσοδος ελεύθερη.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ