Από την 1η Ιανουαρίου 2024 που αναλάβαμε, η δική μου ξεκάθαρη επιλογή ήταν και παραμένει η εξής : Να διατεθούν οι απαραίτητοι πόροι, ώστε όλα τα παιδιά στον Δήμο Άργους - Μυκηνών να πηγαίνουν σε ασφαλή και λειτουργικά σχολεία.
Μαζί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Παναγιώτη Καμπόσο, συνεχίζουμε καθημερινά την προσπάθεια για τη φροντίδα των 60 σχολικών μονάδων όλων των βάθμίδων στο δήμο μας.
Σήμερα, με χαρά και υπερηφάνεια σας δείχνουμε το αποτέλεσμα της προσπάθειας που έγινε στο Μπουσουλοπούλειο Γυμνάσιο, στο κέντρο της πόλης, παραθέτοντας αριθμούς που μιλούν από μόνοι τους:
-12 σχολεία μας εντάχθηκαν ήδη σε μεγάλα χρηματοδοτικά προγράμματα (όπως το «Μαριέττα Γιαννάκου», το «ΑΘΗΝΑ», το «ΗΛΕΚΤΡΑ» και το πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης με το ΙΝΕΔΙΒΙΜ), ύψους άνω των 2.000.000 ευρώ.
-Πάνω από 300.000 ευρώ έχουμε διαθέσει από δικούς μας δημοτικούς πόρους, μέσα σε λιγότερο από 3 χρόνια, για άμεσες επισκευές και συντηρήσεις, όπως οι εκτεταμένες εργασίες στα σχολεία Κεφαλαρίου, στο 2ο και 4ο Δημοτικό Άργους, Σκαφιδακίου, Αγριλίτσας , στο ΚΔΑΠ κλπ.
Το πού κατευθύνονται τα χρήματα των πολιτών αποτελεί πάντα απόφαση και ευθύνη της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής.
Υπάρχει πάντα η επιλογή να ξοδεύονται πόροι για «έργα βιτρίνας» που όμως φέρουν ξεκάθαρα μια υπογραφή, αφήνοντας ταυτόχρονα σχολικά κτίρια και δημοτικές υποδομές να ρημάζουν.
Και υπάρχει και η επιλογή που ακολουθούμε εμείς. Νοικοκυρεύουμε τις υποδομές μας (Σχολικές μονάδες , Παιδική & Νεανική Βιβλιοθήκη, ΚΔΑΠ Άργους , αίθουσα Δημοτικής Φιλαρμονικής ) και προσφέρουμε στα παιδιά μας το ασφαλές περιβάλλον που τους αξίζει.
Συνεχίζουμε με έργα ουσίας για τη νέα γενιά του τόπου μας και ο κόσμος βλέπει και καταλαβαίνει !



.webp)





.webp)