V.STAMATIS
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Δ.Κωστούρος: Υλοποιούμε και εφαρμόζουμε την προαγωγή εναλλακτικών μορφών τουρισμού

Δ.Κωστούρος
Είχα την τιμή και την χαρά να παρευρεθώ το τελευταίο διήμερο σε δύο σημαντικές ιατρικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη του Ναυπλίου.

Η πρώτη αφορούσε το 20ο Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο που διοργάνωσε ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αργολίδας σε συνεργασία με όλους τους οδοντιατρικούς συλλόγους της Πελοποννήσου και της Αιτωλοακαρνανίας. 

Η ανταλλαγή επιστημονικών απόψεων ενός συνεδρίου αποτελεί την κινητήριο δύναμη, πηγή βελτίωσης και προόδου για το αύριο του κάθε επαγγέλματος.
Η δεύτερη αφορούσε την 8η Πανελλήνια Επιστημονική Εκδήλωση σχετικά με τα «Νεότερα Δεδομένα στην Καρδιολογία».

Η κίνηση στη ζωή μας είναι πολύ σημαντική για την υγεία μας. Η σύμπραξη μεταξύ πρόληψης και ανταλλαγή γνώσης μπορεί να σώσει μια ανθρώπινη ζωή και επιβάλλεται ως Δήμος Ναυπλιέων να υποστηρίζουμε με όποια μέσα διαθέτουμε κάθε τέτοια πρωτοβουλία και προσπάθεια.

Ως Δημοτική Αρχή υλοποιούμε και εφαρμόζουμε ένα φιλόδοξο σχέδιο για την προαγωγή εναλλακτικών μορφών τουρισμού όπως είναι και ο συνεδριακός τουρισμός.
Το στοίχημα μιας τέτοιας προσπάθειας το πετυχαίνουμε μέσα από την αγαστή συνεργασία μας με τους επιχειρηματίες και με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του τόπους μας αυξάνοντας κάθε χρόνο το επίπεδο των υφιστάμενων υπηρεσιών μας σε όλους τους τομείς απέναντι στους επισκέπτες μας επενδύοντας παράλληλα στην τεράστια πολιτιστική κληρονομιά μας και στα ιστορικά μνημεία μας για τα οποία ως Δήμος συμβάλουμε στη διατήρηση τους στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Δημήτρης Κωστούρος
Δήμαρχος Ναυπλιέων
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΒΛΑΧΟΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΜΠΑΚΑΛΗ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ΄ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ