ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Πολιτική δραστηριότητα της ΚΝΕ σε Αργολίδα και όλη την Πελοπόννησο (πρόγραμμα)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:12:00 π.μ. | |
Κομουνιστική Νεολαία Ελλάδος
Πρόγραμμα πλατιάς πολιτικής δραστηριότητας οργανώνει η Οργάνωση Περιοχής Πελοποννήσου της ΚΝΕ το επόμενο διάστημα καλώντας σε συζήτηση μέσα από συσκέψεις, περιοδείες και άλλες δραστηριότητες με νέους και νέες από τη περιοχή. 

Συγκεκριμένα:

Στη Μεσσηνία


Τη Δευτέρα 1 Απρίλη η Τομεακή Οργάνωση Μεσσηνίας της ΚΝΕ θα συμμετέχει σε συζήτηση που οργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΚΚΕ στις 19:30 στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας με τίτλο «Καλαμάτα - 100 Κλιματικά ουδέτερες κι έξυπνες πόλεις της ΕΕ. Μύθοι και αλήθειες: Ποιος πληρώνει; Ποιος κερδίζει;» με ομιλητή τον Λευτέρη Νικολάου-Αλαβάνο, Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 30 Μάρτη στις 19:30 οι Μαθητικές Οργανώσεις της ΚΝΕ στην Καλαμάτα διοργανώνουν σύσκεψη για την προετοιμασία του Μαθητικού Φεστιβάλ στον Πολυχώρο νεανικής δημιουργίας της ΚΝΕ «Μικρόβιο»- Γιώργος Βουβαλέας.

Την Κυριακή 31 Μάρτη στις 20:00 η Τομεακή Οργάνωση Μεσσηνίας της ΚΝΕ μαζί με τον Πολυχώρο Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ «Μικρόβιο»- Γιώργος Βουβαλέας θα προβάλουν την ταινία "Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο".

Το Σάββατο 6 Απρίλη στις 20:00, η Τομεακή Οργάνωση Μεσσηνίας της ΚΝΕ θα πραγματοποιήσει δράση στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας με ερωτηματολόγια μπροστά στο Μαθητικό Φεστιβάλ της πόλης.

Το Σάββατο 13 Απρίλη στις 20:00 στο αίθριο της Φοιτητικής Εστίας Καλαμάτας οι Φοιτητικές Οργανώσεις Μεσσηνίας της ΚΝΕ διοργανώνουν σύσκεψη-συζήτηση με θέμα: «H αναβάθμιση των σπουδών και της ζωής μας είναι υπόθεση δικιά μας! Με δυνατό ΚΚΕ κόντρα στα αντιλαϊκά σενάρια, γράφουμε τα δικά μας!» με ομιλητή τον Παναγιώτη Κοσκινά μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Το Σάββατο 20 Απρίλη στις 17:00 οι μαθητικές ΟΒ διοργανώνουν τουρνουά ποδοσφαίρου με θέμα: «Σκοράρουμε στην πραγματική ζωή! Λέμε ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά».

Στη Λακωνία

Την Πέμπτη 28/3 οι οργανώσεις της ΚΝΕ στη Λακωνία συμμετέχουν στην εκδήλωση που οργανώνει η ΚΟ Λακωνίας με θέμα «Με ΚΚΕ πιο δυνατό σπάμε τα δεσμά της ΕΕ!». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

«Ο Μπελογιάννης ζει μες τις καρδιές μας!» Οι μαθητές και φοιτητές μαθαίνουμε την ιστορία μας μέσα από τη δράση του κομμουνιστή και επαναστάτη της εποχής του, Ν. Μπελογιάννη. Το Σαββατοκύριακο 30-31 Μάρτη ανατρέχουμε στο αρχειακό υλικό του Οδηγητή. Βλέπουμε την ταινία «Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο».

Η Μαθητική και Φοιτητική ΟΒ της ΤΟ Λακωνίας διοργανώνουν το Σάββατο 6/4 εκδήλωση με θέμα «Τι σημαίνει να είσαι σύγχρονος επαναστάτης;» στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από τον θάνατο του Λένιν. Θα μιλήσει η Ελένη Τζιαμπίρη, μέλος του ΓΠ Πελοποννήσου της ΚΝΕ.

Την Κυριακή 14/4 ξεκινά το ταξίδι του 50ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στη Λακωνία με ιστορικό περίπατο στο χωριό Καρυές (Αράχοβα).

Στην Κορινθία


Το Σάββατο 30/3 οι οργανώσεις της ΚΝΕ στη Κόρινθο συμμετέχουν στην εκδήλωση που οργανώνει η Κ.Ο Κορίνθου με θέμα «Με ΚΚΕ πιο δυνατό σπάμε τα δεσμά της ΕΕ!». Θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 6/4 οι μαθητικές οργανώσεις της ΚΝΕ διοργανώνουν σύσκεψη για την προετοιμασία του Μαθητικού Φεστιβάλ. Θα μιλήσει η Ανδρονικίδου Δέσποινα μέλος του ΣΠ Πελοποννήσου της ΚΝΕ.

Την Πέμπτη 18/4 η φοιτητική οργάνωση της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση στο τμήμα ΠΕΔΙΣ με θέμα: «Δυνατή ΚΝΕ- Δυνατοί φοιτητικοί αγώνες!». Θα μιλήσει ο Λευτέρης Μαστρόκαλος μέλος του ΓΠ Πελοποννήσου της ΚΝΕ.

Στην Αργολίδα

Την Παρασκευή 05/04 οι οργανώσεις της ΚΝΕ στην Αργολίδα συμμετέχουν στην εκδήλωση που οργανώνει η Κ.Ο. Αργολίδας με θέμα «Με ΚΚΕ πιο δυνατό σπάμε τα δεσμά της ΕΕ!». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 07/04 στις 18:00 οι μαθητικές ΟΒ της ΚΝΕ διοργανώνουν προβολή ταινίας "Παιδαγωγικό ποίημα", στα γραφεία του ΚΚΕ στο Άργος.

Το Σάββατο 13/4 οι μαθητικές ΟΒ της ΚΝΕ διοργανώνουν σύσκεψη για τη προετοιμασία του Μαθητικού Φεστιβάλ. Θα μιλήσει η Ναυσικά Αντωνάκη μέλος του ΣΠ Πελοποννήσου της ΚΝΕ.

Την Κυριακή 24/03, στις 11 π.μ., ξεκινά το ταξίδι του 50ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στην Αργολίδα με Ιστορικό περίπατο στην Ακροναυπλία. Θα μιλήσει ο Νίκος Διαλιάτσης από την ΤΟ Αργολίδας του ΚΚΕ.

Στην Αρκαδία


Την Τετάρτη 27/03 οι οργανώσεις της ΚΝΕ στην Αρκαδία συμμετέχουν στην εκδήλωση που οργανώνει η Κ.Ο Αρκαδίας με θέμα «Με ΚΚΕ πιο δυνατό σπάμε τα δεσμά της ΕΕ!». Θα μιλήσει ο Νίκος Κουτουμάνος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 31/03 η μαθητική ΟΒ της ΚΝΕ διοργανώνει σύσκεψη για τη προετοιμασία του Μαθητικού Φεστιβάλ στη πλατεία «Σκακιέρα» στις 17:00. Θα μιλήσει η Μαρία Κουφαλάκου μέλος του ΣΠ Πελοποννήσου της ΚΝΕ.

Την Τετάρτη 10/04 η φοιτητική ΟΒ της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Δυνατή ΚΝΕ- Δυνατοί φοιτητικοί αγώνες!» θα μιλήσει ο Λευτέρης Μαστρόκαλος μέλος του ΓΠ Πελοποννήσου της ΚΝΕ.
Περιοδείες σε χώρους νεολαίας

Ταυτόχρονα οργανώνονται περιοδείες σε χώρους νεολαίας, ώστε να ανοίξει πλατιά η συζήτηση με μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές και νέους εργαζόμενους για συμπόρευση και δράση με το ΚΚΕ και τη ΚΝΕ.

Στη Μεσσηνία

Στο 3ο Λύκειο Καλαμάτας την Τρίτη 26/03 στις 07:45 με επικεφαλής την Κατερίνα Αγγελακοπούλου, μέλος του ΤΣ Μεσσηνίας της ΚΝΕ.

Στο 2ο και 5ο Λύκειο Καλαμάτας την Πέμπτη 28/03 στις 07:45 με επικεφαλής την Δέσποινα Γέρου, μέλος του ΤΣ Μεσσηνίας της ΚΝΕ.

Στο Μουσικό σχολείο Καλαμάτας την Παρασκευή 29/03 στις 07:45 με επικεφαλής τη Ζωή Παπαναστάση, μέλος του ΣΠ Πελοποννήσου της ΚΝΕ.

Στο 1ο Λύκειο Καλαμάτας τη Δευτέρα 01/04 στις 07:45 με επικεφαλής τον Σπύρο Διασάκο, μέλος του ΓΠ Πελοποννήσου της ΚΝΕ.

Στο Τμήμα Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας την Τετάρτη 03/04 στις 14:00 με επικεφαλής την Κατερίνα Αγγελακοπούλου, μέλος του ΤΣ Μεσσηνίας της ΚΝΕ.

Στο 6ο Λύκειο και στο 4ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας την Τρίτη 02/04 στις 07:45 με επικεφαλής τη Νέλλη Ρέππα, μέλος του ΣΠ Πελοποννήσου της ΚΝΕ.

Στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών την Τρίτη 02/04 στις 11:30 με επικεφαλής τον Λευτέρη Μαστρόκαλο, μέλος του ΓΠ Πελοποννήσου της ΚΝΕ.

Στη Φοιτητική Εστία Καλαμάτας την Τρίτη 02/04 στις 20:00 με επικεφαλής τον Λευτέρη Μαστρόκαλο μέλος του ΓΠ Πελοποννήσου της ΚΝΕ.

Στο Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του πρώην ΤΕΙ Καλαμάτας την Τετάρτη 03/04 στις 11:00 με επικεφαλής τη Δέσποινα Γέρου, μέλος του ΤΣ Μεσσηνίας της ΚΝΕ.

Στο τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών του ΑΕΙ Καλαμάτας την Τετάρτη 03/04 στις 12:00 με επικεφαλής τον Στέλιο Παπαβραμίδη, μέλος του ΣΠ Πελοποννήσου της ΚΝΕ.

Στο Τμήμα Γεωπονίας του πρώην ΤΕΙ Καλαμάτας την Τετάρτη 03/04 στις 13:00 με επικεφαλής τον Παναγιώτη Κοσκινά, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στο πάρκου του ΟΣΕ στην Καλαμάτα την Παρασκευή 05/04 με επικεφαλής τον Μαρκάκη Χρήστο, μέλος του ΤΣ Μεσσηνίας της ΚΝΕ.

Στο Τμήμα Λογοθεραπείας του πρώην ΤΕΙ Καλαμάτας την Τετάρτη 10/04 στις 13:00 με επικεφαλής την Κατερίνα Αγγελακοπούλου, μέλος του ΤΣ Μεσσηνίας της ΚΝΕ.

Στο 1ο και στο 2ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας την Πέμπτη 04/04 στις 08:00 με επικεφαλής την Ζωή Παπαναστάση, μέλος του ΣΠ Πελοποννήσου της ΚΝΕ.

Στο Τμήμα Φιλολογίας τους ΑΕΙ Καλαμάτας την Πέμπτη 04/04 στις 12:00 με επικεφαλής την Ματίνα Σταυρινουδάκη, μέλος του ΤΣ Μεσσηνίας της ΚΝΕ.

Στο 4ο Λύκειο Καλαμάτας την Παρασκευή 05/04 στις 07:45 με επικεφαλής το Σπύρο Διασάκο, μέλος του ΓΠ Πελοποννήσου της ΚΝΕ.

Στον ΟΑΕΔ Καλαμάτας τη Δευτέρα στις 15:30 με επικεφαλής τον Χρήστο Μαρκάκη, μέλος του ΤΣ Μεσσηνίας της ΚΝΕ.

Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ της Καλαμάτας την Δευτέρα 08/04 στις 18:00 με επικεφαλής τον Γιάννη Σουρίλα, μέλος του ΤΣ Μεσσηνίας της ΚΝΕ.

Στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του πρώην ΤΕΙ Καλαμάτας την Τρίτη 09/04 στις 11:30 με επικεφαλής τον Παναγιώτη Κοσκινά, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στο Δημόσιο ΙΕΚ Καλαμάτας την Τετάρτη 10/04 στις 15:30 με επικεφαλής τον Κώστα Σταθόπουλο, μέλος του ΤΣ Μεσσηνίας της ΚΝΕ.

Στα επισιτιστικά μαγαζιά στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας την Τετάρτη 10/04 στις 18:00 με επικεφαλής τον Κώστα Σταθόπουλο, μέλος του ΤΣ Μεσσηνίας της ΚΝΕ.

Περιοδεία της ΚΝΕ στους ντελιβεράδες την Πέμπτη 11/04 στις 17:00 με επικεφαλής τον Χρήστο Μαρκάκη, μέλος του ΤΣ Μεσσηνίας της ΚΝΕ.

Στη Λακωνία

Την Τρίτη 26/3 στις 10.30 στη σχολή Φυσικοθεραπείας στη Σπάρτη με επικεφαλής τη Νικητάκη Μαρία, μέλος του ΤΣ Λακωνίας της ΚΝΕ

Την Τρίτη 26/3 στις 15.30 στη σχολή Ψηφιακών Συστημάτων στη Σπάρτη με επικεφαλής τη Μαυρόγιαννη Εύα, μέλος του ΤΣ Λακωνίας της ΚΝΕ

Την Τετάρτη 27/3 στις 15.00 στις σχολές Σ.Α.Ε.Κ. Σπάρτης με επικεφαλής τον Παναγιώτη Καψή, μέλος του ΤΣ Λακωνίας της ΚΝΕ

Την Τετάρτη 27/3 στις 10.00 σε μαγαζιά επισιτιστικά του Δήμου Σπάρτης με επικεφαλής τον Παναγιώτη Καψή, μέλος του ΤΣ Λακωνίας της ΚΝΕ

Την Τρίτη 2/4 στις 15.00 στις σχολές ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ Σπάρτης με επικεφαλής τον Παναγιώτη Καψή, μέλος του ΤΣ Λακωνίας της ΚΝΕ

Στην Κορινθία 

Στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών σχέσεων στη Κόρινθο την Παρασκευή 29/3 στις 13:30 με επικεφαλής την Χατζημπαλάση Γεωργία μέλος του ΓΠ Πελοποννήσου της ΚΝΕ.

Στο ΔΙΕΚ Κορίνθου την Τετάρτη 3/4 στις 18:00 με επικεφαλής την Ανδρονικίδου Δέσποινα μέλος του ΣΠ Πελοποννήσου της ΚΝΕ.Στο τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής στην Κόρινθο την Τετάρτη 3/4 στις 11:00 με επικεφαλής τον Λευτέρη Μαστρόκαλο μέλος του ΓΠ Πελοποννήσου της ΚΝΕ.

Στο ΙΕΚ Κιάτου την Τέταρτη 10/4 στις 18:00 με επικεφαλής την Ανδρονικίδου Δέσποινα μέλος του ΣΠ Πελοποννήσου της ΚΝΕ.

Στην Αργολίδα

Στην πλ. Δημαρχείου το Σάββατο 23/03, στις 19:30 με επικεφαλής την Χατζημπαλαση Γεωργία γραμματέας της Τ.Ο. Αργολίδας της ΚΝΕ

Στο τμήμα Θεάτρου στο Ναύπλιο (κτίριο Λύδα Μαρία) την Τετάρτη 27/03, στις 12:00 και στις 15:00 στη στο τμήμα ΠΨΤ (κτίριο φωτόνιο), με επικεφαλής τον Ξηρακη Σάββα μέλος του Τ.Σ Αργολίδας της ΚΝΕ
 
Στα επισιτιστικά μαγαζιά της παραλίας Ναυπλίου την Πέμπτη 28/03, στις 12:00, με επικεφαλής τον Βουρλετση Νίκο

Στο κολυμβητήριο Ναυπλίου την Παρασκευή 29/03, στις 18:00, με επικεφαλής την Ναυσικά Αντωνάκη, μέλος του Τ.Σ Αργολίδας της ΚΝΕ
 
Στη πλ. Αγ. Πέτρου στο Άργος το Σάββατο 30/03, στις 19:30, με επικεφαλής την Χατζημπαλάση Γεωργία, γραμματέας της Τ.Ο. Αργολίδας της ΚΝΕ
 
Στη ΣΑΕΚ Άργους, τη Δευτέρα 01/04, στις 16:00 με επικεφαλής τον Βουρλέτση Νίκο
Στη ΣΑΕΚ Ναυπλίου, την Τρίτη 02/04, στις 15:00 με επικεφαλής την Χατζημπαλάση Γεωργία γραμματέας της Τ.Ο. Αργολίδα της ΚΝΕ

Στο ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων Άργους, την Τετάρτη 03/04, στις 12:00, με επικεφαλής τον Βουρλέτση Νίκο.

Στην Αρκαδία 

Στα τμήματα Νοσηλευτική και Τηλεπικοινωνιών στη Τρίπολη την Τρίτη 09/04 με επικεφαλής τον Λευτέρη Μαστρόκαλο μέλος του ΓΠ Πελοποννήσου της ΚΝΕ.

Στο Μουσικό και 2ο ΓΕΛ Τρίπολης την Τετάρτη 27/03 με επικεφαλής τον Νικόλα Σκορδάκη, μέλος του ΣΠ Πελοποννήσου της ΚΝΕ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ