ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2025

Ο Σύλλογος Γεωπόνων Ελεύθερων Επαγγελματιών Αργολίδας στην κινητοποίηση για το έγκλημα των Τεμπών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:09:00 μ.μ. | |
Σιδηροδρομικό δυστύχημα
Ο Σύλλογος Γεωπόνων Ελεύθερων Επαγγελματιών Αργολίδας συμμετέχει στην κινητοποίηση της 28ης Φλεβάρη για το έγκλημα των Τεμπών, στηρίζοντας τον αγώνα του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών και της κοινωνίας ενάντια στη συγκάλυψη, για την απόδοση πραγματικής δικαιοσύνης και την τιμωρία των ενόχων όσο ψηλά και αν βρίσκονται. 

Γιατί οι ζωές των ανθρώπων μετράνε και δεν περισσεύουν να θυσιάζονται στο βωμό του κέρδους και της κρατικής αδιαφορίας.

Όχι άλλα Τέμπη, να μην επιτρέψουμε να υπάρχουν ξανά νέες τραγωδίες, γιατί η χώρα και η κοινωνία έχουν ανάγκη από Οξυγόνο.

Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που οργανώνονται στην περιοχή και να κλείσουν τα καταστήματα από τις 10π.μ. μέχρι το πέρας των συγκεντρώσεων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του

ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ