ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

7η αγωνιστική στην Α΄ κατηγορία μπάσκετ ανδρών ΕΣΚΑΚ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:31:00 μ.μ. |




















 Αύριο Σάββατο πραγματοποιούνται τα έξι (6) παιχνίδια, για τη συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος στην Α1 κατηγορία ανδρών.Το πρωτοπόρο Κρανίδι στις 19:00 (κλειστό Ερμιόνης), μετά τη νίκη του μέσα στον Οίακα, υποδέχεται την άλλη ομάδα του Ναυπλίου. Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν δύσκολη αποστολή, αφού καλούνται να πετύχουν την πρώτη τους νίκη μέσα σε μια καυτή έδρα και απέναντι σε μια σκληρή και έμπειρη ομάδα, που έχει την καλύτερη άμυνα (δέχεται 54 πόντους) Ειδικά μετά το «διπλό» του Ξυλοκάστρου, το περασμένο Σάββατο, τα πράγματα έχουν δυσκολέψει κατά πολύ όσον αφορά στο θέμα της παραμονής. Οι γηπεδούχοι από την άλλη, αφού έπιασαν το Κιάτο στην κορυφή, δεν θέλουν για κανέναν λόγο να μείνουν πίσω και κάνουν σχέδια για νέα άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Το Κιάτο κατάφερε έστω και με τρίποντο του ψηλού στα τελευταία δευτερόλεπτα να παραμείνει και αυτό στην κορυφή της βαθμολογίας. Τώρα έχει δυσκολότερο έργο, μιας και καλείται να ταξιδέψει στους Αγίους Θεοδώρους. Ο Τήρωνας βρίσκεται ένα μόλις βαθμό πίσω, αφού έχασε σχετικά εύκολα το περασμένο Σάββατο στον ΚΑΟΚ. Πολλά θα εξαρτηθούν από τη συμμετοχή ή όχι του «βαρόμετρου» Μαζιώτη. Στις 17:00 το απόγευμα το παιχνίδι αυτό.

Ο Παλαίμωνας τώρα, θα «πεταχτεί» μέχρι το Λέχαιο όπου θα αντιμετωπίσει την Ολυμπιάδα. Ο ΚΑΟΚ προέρχεται από μεγάλη εντός έδρας νίκη και η Ολυμπιάδα από μεγάλη εκτός έδρα ήττα. Η δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, απέναντι σε έναν από τους καλύτερους σκόρερ της φετινής χρονιάς. Αμφίρροπο και αυτό το παιχνίδι, αλλά λόγω στόχων – κινήτρων, ένα ελαφρύ προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Ο Παλαίμωνας θέλει το πρωτάθλημα και την άνοδο, η Ολυμπιάδα μοιάζει «σωσμένη» και από εδώ και πέρα θα προσπαθήσει να πετύχει ότι καλύτερο.

Τα Μέθανα, μετά τις δύο συνεχόμενες επιτυχημένες εξόδους του στο Ναύπλιο (επικράτησε και του Οίακα και του Ναυπλίου 2010) εγωνίζεται στην Κόρινθο με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου. Πολύ βελτιωμένα φέτος τα Μέθανα, θα προσπαθήσουν για νέα νίκη που θα τους κρατήσει πολύ κοντά στην κορυφή. Το Λουτράκι από την άλλη, έχει τέσσερις συνεχόμενες ήττες και από τη μεριά του θα ήθελε πολύ να αφήσει πίσω του την «απρόσμενη» ήττα του από το Ξυλόκαστρο. Προβάδισμα στους γηπεδούχους, λόγω κεκτημένης ταχύτητας.

Η «διψασμένη» Ερμιόνη τώρα, έφτασε στην πηγή το περασμένο Σάββατο άλλα νερό δεν ήπιε, αφού έχασε στα τελευταία δευτερόλεπτα με τρίποντο. Αύριο θα υποδεχθεί τον Οίακα Ναυπλίου ο οποίος αναμένεται να εμφανιστεί με ελλείψεις, μέσα και έξω από τις γραμμές του γηπέδου. Ισόβαθμες οι δύο ομάδες (με οκτώ βαθμούς) θα προσπαθήσουν και οι δύο για το καλύτερο απαλλαγμένες από κάθε είδους άγχος. Λόγω έδρας το προβάδισμα έχουν οι γηπεδούχοι. Το παιχνίδι αυτό στις 17:00 πριν τον αγώνα του Κρανιδίου με το Ναύπλιο 2010.

Τέλος, το Ξυλόκαστρο που μάχεται για τη σωτηρία του, έχοντας «σπάσει το ρόδι» με το μεγάλο διπλό που πέτυχε μέσα στο Λουτράκι, γυρίζει στην έδρα του και αντιμετωπίζει τη Νέα Κίο με την ψυχολογία στα ύψη. Οι Αργοναύτες, έχοντας κάνει κακό ξεκίνημα, επέστρεψαν στην έδρα τους και μοιάζουν να κέρδισαν το χαμένο έδαφος. Σκληρές ομάδες και οι δύο, σε δύσκολο παιχνίδι, με τη ζυγαριά να γέρνει προς τους φιλοξενούμενους.

Καλή τύχη στις ομάδες, καλά αποτελέσματα και καλή θέαση σε όσους επισκεφτούν τα γήπεδα. 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

30/11/2013 17:00 ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΤΗΡΩΝΑΣ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΑΡΑΤΟΣ ΚΙΑΤΟΥ
30/11/2013 17:00 ΕΡΜΙΟΝΗΣ Α.Ο ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 
30/11/2013 19:00 ΕΡΜΙΟΝΗΣ Α.Ο ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟ 2010 
30/11/2013 19:00 ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΜΕΘΑΝΑ Α.Π.Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡ 
30/11/2013 17:00 ΛΕΧΑΙΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΛΕΧΑΙΟΥ ΚΑΟΚ-ΠΑΛΑΙΜΩΝ 
30/11/2013 19:00 ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ Α.Ο ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ