ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

2 for Duetto στο Φουγάρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:02:00 μ.μ. |





















 Παρασκευή 3 & Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014 στις 9μμ και Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014 στις 12μμ στο Φουγάρο Καφέ, ο Γιάννης Αρζιμάνογλου και η Κατερίνα Κέντρου ερμηνεύουν ένα διεθνές ρεπερτόριο με τραγούδια jazz, folk, pop cabaret, Tom Waits etc...!

Ο Γιάννης Αρζιμάνογλου, με σπουδές στα Πανεπιστήμια του Λονδίνου και του Berklee, εκτός από καταξιωμένος μουσικός με σημαντική δισκογραφία, έχει και αξιοσημείωτο διδακτικό έργο σε σχολές και ωδεία όπως οι Ecoles des Μusiques του Παρισιού, το University of Balears, το Instituto Europeo de la Empresa Audiovisual της Μαδρίτης και το Ωδείο Φίλιππος Νάκας στην Αθήνα. Στον ίδιο οφείλεται η πρώτη διοργάνωση του Φεστιβάλ Jazz της Μαγιόρκα Amor al Arte ενώ έχει διακριθεί σε διοργανώσεις όπως το John Lennon Songwriting Contest (Νέα Υόρκη, 1999) και το USA Songwriting Competition (2001). Έχει γράψει μουσική για ταινίες μικρού μήκους, παραγωγές της Ισπανικής τηλεόρασης, για θεατρικά έργα σε παραγωγή του Harvard University.

Η Κατερίνα Κέντρου σπούδασε κλασικό τραγούδι με την mezzo soprano Άννα Παγκάλου. Έχει παρακολουθήσει τον κύκλο τζαζ σπουδών στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας, μοντέρνο τραγούδι στο Ωδείο Athenaeum, μαθήματα κλασικής αρμονίας με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Ωδείου Νίκος Σκαλκώτας Μιχάλη Τραυλό και κλασικό πιάνο με την Μαριάννα Τσίκα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού και τελειόφοιτος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Πολιτιστικής Διαχείρισης» του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει πραγματοποιήσει συναυλίες σε πολιτιστικούς χώρους και jazz live στην Αθήνα.

Πληροφορίες - Κρατήσεις: 2752047347 & info@fougaro-cafe.gr
Φουγάρο, Ασκληπιού 98, Ναύπλιο
27520 47300, www.fougaro.gr, www.facebook.com/To.Fougaro
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ