ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Έπεσε στη φωτιά και έσωσε την 86χρονη γυναίκα του στα Δίδυμα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:00:00 μ.μ. |























 Ο ηλικιωμένος σύζυγος άκουσε τις κραυγές της 86χρονης γυναίκας του και έτρεξε στο δωμάτιο. Την είδε τυλιγμένη στις φλόγες, δίπλα στην ξυλόσομπα και στα έπιπλα που είχαν ήδη αρπάξει φωτιά.

Δεν δίστασε ούτε στιγμή. Έπεσε πάνω στη φωτιά, και την τράβηξε μακριά. Με την βοήθεια ενός γείτονα, την απομάκρυναν από το καιόμενο σπίτι και ειδοποίησαν πυροσβεστική και νοσοκομείο. Μέχρι να έρθει, στα Δίδυμα, το νοσοκομειακό (45 λεπτά αργότερα γιατί ήταν σε κάποιο άλλο περιστατικό), η άτυχη ηλικιωμένη με πολύ σοβαρά εγκαύματα σε όλο της το κορμί παρέμενε τυλιγμένη σε μια κουβέρτα κατάχαμα και αβοήθητη.
Οι γείτονες, προσπάθησαν να δώσουν πρώτες βοήθειες στον γέροντα ηρωικό σύζυγο που έχει υποστεί και αυτός σημαντικά εγκαύματα στα χέρια και το πρόσωπο.

Η άτυχη 86χρονη διεκομίσθη, όπως και ο σύζυγός της, στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου για παροχή πρώτων βοηθειών και από εκεί, λόγω της πολύ σοβαρής κατάστασης από τα εκτεταμένα εγκαύματα, θα μεταφερθεί σε κεντρικό νοσοκομείο φροντίδας εγκαυμάτων.

Οι υλικές ζημιές είναι και αυτές πολύ σοβαρές, όμως το σπίτι γλύτωσε χάρις στην ταχεία επέμβαση των γειτόνων και των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

enimerosipeloponnisou.blogspot.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ