ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Η Εθνική εφήβων χάντμπολ στο Άργος - Φιλανθρωπικός αγώνας με τον Διομήδη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:55:00 μ.μ. |























 Άλλο ένα σημαντικό γεγονός για το handball της Αργολίδας. Για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει των προκριματικών αγώνων του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2014, η Εθνική Ομάδα Εφήβων θα φιλοξενηθεί στην πόλη μας για το χρονικό διάστημα από 2 ως 6 Ιανουαρίου 2014.

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας θα διαμείνει στην πόλη του Άργους ενώ οι προπονήσεις θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Κίου. Η συγκεκριμένη φουρνιά αθλητών είναι από τις πλέον ελπιδοφόρες του αθλήματος με πολλές υποσχέσεις για ένα λαμπρό μέλλον και πολλές επιτυχίες (μην ξεχνάμε ότι πέρυσι κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στους Μεσογειακούς αγώνες στην κατηγορία των Παίδων). Αξίζει να σημειωθεί ότι μέλος της Εθνικής Εφήβων είναι και ο ταλαντούχος αθλητής της ομάδας μας, ο Νίκος Καρκαλάτος.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας της, την Κυριακή 05 Ιανουαρίου 2014, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου, η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την ανδρική ομάδα του Διομήδη στις 18:00 το απόγευμα. Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στην συμβολική τιμή των 3 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρίες Αργολίδας.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι η φιλοξενία της Εθνικής ομάδας Εφήβων στην περιοχή μας είναι μια πρωτοβουλία του Δήμου Άργους-Μυκηνών (διαμέσου του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού) και της Περιφερειακής Ενότητας Πελοποννήσου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ