ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Ο φύλακας Αγγελ(ή)ς της Ερμιόνης…

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:47:00 μ.μ. |




















 Σε ένα κατάμεστο γήπεδο στη Νέα Κίο, πραγματοποιήθηκε το ματς της 4ης αγωνιστικής μεταξύ του Αργοναύτη και της Ερμιόνης. Ο Αργοναύτης σε 9 αγώνες είχε πραγματοποιήσει 5 νίκες και προερχόταν από ήττα μέσα στην έδρα του πρωτοπόρου Παλαίμωνα. Η Ερμιόνη σε 9 αγώνες είχε και αυτή 4 νίκες (έκανε την 5η) και προερχόταν και αυτή από ήττα, αλλά στην έδρα της από τα φιλόδοξα Μέθανα.

Το αναβληθέν παιχνίδι, μοναδικό μέσα στην περίοδο των Χριστουγέννων, ήταν μια ευκαιρία για τον μπασκετικό κόσμο να παρακολουθήσει από κοντά έναν όμορφο αλλά και πολύ σημαντικό αγώνα.
. Το παιχνίδι εκκρεμούσε διότι μέχρι και την 9-11-2013 (ημερομηνία διεξαγωγής) υπήρχαν τεχνικά προβλήματα με τις μπασκέτες του γηπέδου.
Αγώνας κλειδί για τις δύο ομάδες αφού οι Αργοναύτες με νίκη, θα «ξεχνούσαν» την ήττα από ΚΑΟΚ και θα πήγαιναν στο επόμενο παιχνίδι με τον άλλο πρωτοπόρο Άρατο Κιάτου με τελείως διαφορετική ψυχολογία. Η Ερμιόνη, έχοντας δύο συνεχόμενες ήττες, από Ναύπλιο 2010 εκτός και Μέθανα εντός, ήθελαν το διπλό για να «ρεφάρουν». Τρίτη συνεχόμενη ήττα θα έφερνε «γκρίνια» στην ομάδα και θα τους έριχνε κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Το κατάμεστο γήπεδο και η σκληροτράχηλη αλλά και ποιοτική ομάδα του Αργοναύτη έκαναν την αποστολή τους δύσκολη. Οι φιλοξενούμενοι όμως εκτός του ότι ευτύχησαν να έχουν το Μαναριώτη σε πολύ καλή μέρα, είχαν και το φύλακα «Άγγελο» τους, το νεαρό Αγγελή, ο οποίος πέτυχε 17 πόντους με 2 τρίποντα!!! Το παιχνίδι πήγε σε μεγάλο σκορ, (τελικό αποτέλεσμα 73-79) πράγμα που έδωσε πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους. Από τους γηπεδούχους τα πήγαν πολύ καλά οι ψηλοί κυρίως (Προύντζος 16, Μιχαλόπουλος Μ. 19 και Μπουτσικάκης 20 με 3 τρίποντα) παρά το γεγονός του ότι είχαν να αντιμετωπίσουν το «θηριώδη» Ευστρατίου (5 πόντοι) αλλά και Μιχαήλοφ. Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στην Ερμιόνη αφού με τη λήξη του προηγήθηκε με 6 πόντους (ημίχρονο 30-36). Οι Αργοναύτες δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν αφού τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο έληξαν ισόπαλα. Τα δεκάλεπτα: i) 17-14, ii) 13-22, iii) 27-27 και iv) 16-16. 
Με την ολοκλήρωση πια και της τέταρτης αγωνιστικής η βαθμολογία έχει ως εξής: 1 ΚΑΟΚ ΠΑΛΑΙΜΩΝ 18 - Α.Ο. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ 18 - ΑΡΑΤΟΣ ΚΙΑΤΟΥ 18 4 ΑΠΟ ΜΕΘΑΝΑ 17 5 ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΛΕΧΑΙΟΥ 16 6 Α.Ο. ΤΗΡΩΝ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ 15 - Α.Ο. ΕΡΜΙΟΝΗΣ 15 - Α.Ο ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ 15 9 Α.Ο ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 13 10 Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 12 - ΝΑΥΠΛΙΟ 2010 12 12 Α.Ο. ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 11
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ