ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Αφών Μαλτέζου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:38:00 π.μ. |
Τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Αφών Μαλτέζου μας καλούν στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις τους. Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου στο Μπουσουλοπούλειο θέατρο του Άργους. 

Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 6:00μ.μ. με τη γιορτή του Νηπιαγωγείου ενώ στις 7:00 μ.μ. ξεκινά η γιορτή του Δημοτικού με το θεατρικό έργο “Μικρός Πρίγκιπας". Η ιστορία του Μικρού Πρίγκηπα είναι ένα μαγικό παραμύθι γραμμένο για μικρούς και μεγάλους. Απευθύνεται στο "παιδί" που κρύβει ο καθένας μέσα του. Μας μαθαίνει να παρατηρούμε τα “όμορφα”, όχι με μάτια επιπόλαια, υπεροπτικά και μίζερα αλλά με ευαίσθητα και διάφανα παιδικά μάτια. 
Το έργο με τρόπο αλληγορικό και φαινομενικά αθώο τονίζει ότι χάσαμε το ουσιώδες και αναζητάμε τη χαρά εκεί όπου δεν υπάρχει. Ο Μικρός Πρίγκηπας που δεν καταλαβαίνει τον κόσμο των μεγάλων μας δίνει ένα αισιόδοξο μήνυμα. Υπάρχει διέξοδος στη μοναξιά. Αρκεί να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις ευθύνη απέναντι σε εκείνους που αγαπάς, αρκεί να ξέρεις να ημερώνεις και να ημερώνεσαι, να γίνεσαι διαρκώς κριτής του εαυτού σου.

Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες, μα με αγάπη και υπομονή στο τέλος όλοι θα τα καταφέρουμε…

Καλές Γιορτές.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ