ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Συνεδρίαση της συντονιστικής επιτροπής της Δημοτικής παράταξης «Άλλος δρόμος»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:50:00 π.μ. |




















Δημότες του Δήμου Άργους Μυκηνών.

 Με ευκαιρία των εορτών και του Νέου Έτους ευχόμαστε σε όλους τους συμπολίτες μας υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, θετική διάθεση εξόδου από τη σημερινή κρίση. Τους καλούμε να μας συναντήσουν στην προσπάθεια να κάνουμε το 2014 χρονιά δημοκρατικής ανατροπής στο Δήμο μας και στη χώρα συνολικά. Να αντισταθούμε σε όσους απαιτούν να πάρουν ότι με τόσο κόπο δημιούργησαν οι εργαζόμενοι όλα αυτά τα χρόνια. Τους καλούμε να συμμετάσχουν στην κοινή προσπάθεια για την οικονομική, παραγωγική, οικολογική ανασυγκρότηση της κοινωνίας μας.

Καλούμε όλους του δημότες να συμμετάσχουν στις διαδικασίες της δημοτικής κίνησης, στις γειτονιές του Άργους και στα 35 χωριά μας, κάνοντας δική τους υπόθεση την ύπαρξη και δράση του «Άλλου Δρόμου». Σύμφωνα με τη δέσμευσή μας, να συναντήσουμε τον παραγωγικό κόσμο και να συνδιαμορφώσουμε μαζί του και με όλους εσάς μια κοινή πρόταση για τη διαχείριση του Δήμου, συναντήσαμε στις 21/12 το προεδρείο του εμπορικού συλλόγου και συζητήσαμε μαζί τους τα προβλήματα και τα αιτήματά του εμπορικού κόσμου και των επαγγελματιών. Θα συνεχίσουμε τις επαφές με τους εκπροσώπους των άλλων φορέων του Δήμου μας. Προγραμματίζουμε άμεσα την διοργάνωση δημόσιας συζήτησης σε μια ημερίδα σχετικά με το θέμα των απορριμμάτων. Χρειάζεται να διατυπώσουμε την κριτική μας στο προτεινόμενο από την Περιφέρεια σχέδιο και να αντιπροτείνουμε το δικό μας σχέδιο. Προγραμματίζουμε επίσης μια σειρά επαφών με τους πολίτες σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου. Φιλοδοξούμε τον Ιανουάριο μέσα από την επικοινωνία μας να επιλέξουμε ανοιχτά τον υποψήφιο Δήμαρχο και τους υποψηφίους συμβούλους με κύρια χαρακτηριστικά την ανιδιοτέλεια, τη δράση τους και την κοινωνική προσφορά στα πλαίσια του Δήμου.

Επιδιώκουμε να αλλάξουμε τα δημοτικά πράγματα. Θέλουμε ένα δήμο που δεν επιδίδεται σε έργα εντυπωσιασμού, αλλά σχεδιάζει και υλοποιεί έργα υποδομών ικανά να στηρίξουν την ανάπτυξη του Δήμου και όχι την ανάπτυξη της διαπλοκής και των μεγαλοεργολάβων. Πρωτοστατούμε στη στήριξη και συμμετοχή κάθε δραστηριότητας κοινωνικής αλληλεγγύης που αντιμετωπίζει τη σημερινή ανθρωπιστική κρίση. Αναζητάμε, σε συνεργασία με όλους τους φορείς τρόπους να ενισχύσουμε τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη ιδιαίτερα τις μέρες αυτές. Στηρίζουμε με κάθε τρόπο το Κοινωνικό Παντοπωλείο και καλούμε όλους τους πολίτες να συνεισφέρουν στις δράσεις του.

Έχοντας επιλέξει το δρόμο του ανθρωπισμού και της στήριξης της κοινωνίας αντί της φτώχειας και της περιθωριοποίησης που προσφέρουν οι πολιτικές των μνημονίων, θα συναντηθούμε και θα συζητήσουμε με κάθε καλόπιστο άνθρωπο και συλλογικότητα, ώστε να πολλαπλασιάσουμε τις δυνάμεις μας στο Δήμο και τη χώρα και να αυξήσουμε τις ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο



Άργος, 21 Δεκεμβρίου 2013. Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ