ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Επιτέλους … μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:25:00 μ.μ. |






















 Για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα Α1 ανδρών στην κορυφή της βαθμολογίας βρέθηκε μία ομάδα χωρίς συγκάτοικο, αφού ο ΚΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Κρανιδίου μέσα στη Νέα Κίο.

Αναλυτικότερα:

Στο πρώτο παιχνίδι (χρονικά πάντα) στο Λουτράκι, ο Ποσειδώνας υποδέχθηκε τον Α.Ο. Ερμιόνης με νέο προπονητή στον πάγκο του τον «παλιό του γνώριμο» Γιάννη Σκορδή. Το Λουτράκι πήρε τη ρεβάνς του πρώτου γύρου (61-56 υπέρ της Ερμιόνης) αφού όπως είχαμε προβλέψει κράτησε χαμηλά το σκορ, επικρατώντας με 58-48. Σε ένα παιχνίδι με πολύ πάθος οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν άστοχες με την Ερμιόνη να είναι μπροστά στο σκορ για το πρώτο ημίχρονο. Η άμυνα ζώνης που επιλέχθηκε όμως στο β΄ ημίχρονο και τα εύστοχα σουτ του Χρήστου Νταλίπη ήταν η αιτία να γυρίσει το ματς και ο Ποσειδώνας να πετύχει την 4η νίκη του και να πιάσει στη βαθμολογία το Ναύπλιο 2010. Στις 17:00 το απόγευμα ο Άρατος υποδέχθηκε τον Οίακα ο οποίος με πολλά προβλήματα αναγκάστηκε να εμφανιστεί στο Κιάτο με σύνθεση ανάγκης, αφού αγωνίστηκε κατά κύριο λόγο με «παιδο-έφηβους» συν Ασημάκο, Μπακάλη και Καζά από το αντρικό. Το Κιάτο δεν άφησε περιθώρια αφού αντιμετώπισε από την αρχή τον αγώνα με την δέουσα σοβαρότητα και επιβλήθηκε εύκολα με 75-46. Στις 19:00 στην Κόρινθο, ο Παλαίμωνας από την πρώτη θέση υποδέχθηκε το Ναύπλιο 2010 χωρίς τον τραυματία Τσοτσώκο. Ο Παλαίμωνας έτσι πέτυχε μία ακόμη νίκη με 65-47 έχοντας το μυαλό του στη Νέα Κίο, στη «έξοδο» του Κρανιδίου μέσα στον Αργονάυτη. Την ίδια στιγμή (ώρα 19:00) στο Λέχαιο η «λαβωμένη» Ολυμπιάδα (αγωνίσθηκε χωρίς τον τραυματία Κρασαδάκη) αντιμετωπίσε τον ΑΠΟ Μεθάνων, ο οποίος και αυτός είχε ελλείψεις 3 παικτών. Τελικά όμως η ομάδα των Μεθάνων εμφανίστηκε πιο αγωνιστική μέσα στο γήπεδο και με πολύ καλά ποσοστά στα σουτ 3 πόντων πήρε το διπλό πετυχαίνοντας μάλιστα ρεκορ επίθεση αφού σημείωσε 87 πόντους. Το Λέχαιο εμφανώς πηρεασμένο και επιθετικά αποδυναμωμένο από την απουσία του ηγέτη του πάντως κατάφερε και σημείωσε 71 πόντους…
Μισή ώρα αργότερα, στις 19:30 έγινε πάντα σε Κορινθιακό έδαφος ο αγώνας μεταξύ Ξυλοκάστρου και Τήρωνα. Οι άγιοι Θεόδωροι κέρδισαν και πάλι τους ουραγούς οι οποίοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την «εύκολη» ήττα του «έφηβου» Οίακα και συνεχίζουν με μία μόνο νίκη, αφού πέτυχαν μόλις 53 πόντους και δέχθηκαν 60.
Τέλος, στο μοναδικό παιχνίδι εντός Αργολίδας, και στο πιο σημαντικό ίσως μέχρι το επόμενο ο Αργοναύτης έχοντας αναρριχηθεί στην 4η θέση υποδέχθηκε τον Α.Ο. Κρανιδίου που είχε μόλις 2 ήττες όπως και ο Παλάιμων. Οι γηπεδούχοι που δεν εμφανίζονταν μέχρι τώρα στην καλύτερή τους κατάσταση έπαιξαν επιτέλους το όμορφο και ομαδικό που γνωρίζουν και σε ένα γεμάτο και πάλι γήπεδο έριξαν στο «καναβάτσο» το Κρανίδι με το «εμφατικό» +25 !!! Ουσιαστικά είχαμε αντριστροφή των ρόλων του πρώτου γύρου +30 για το Κρανίδι τότε. Αφοί Μιχαλόπουλοι, Προύτζος και Χαντζηαντωνάκης ξεχώρισαν από τους Αργοναύτες, ενώ μάχες έδωσαν οι Θωμάς και Κοντογιάννης από τους φιλοξενούμενους.
Ήττα λοιπόν για το Κρανίδι και για πρώτη φορά ένας στην κορυφή (ΚΑΟΚ) αλλά υπάρχει άμεσα δυνατότητα επιστροφής στη συγκατοίκηση των δύο, αφού το επόμενο Σάββατο έχουμε το Derby των Derby με τον Παλαίμωνα να ταξιδεύει στο κλειστό της Ερμιόνης για να αντιμετωπίσει το Κρανίδι. Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση και της 3ης αγωνιστικής του Β΄ γύρου: 1 ΚΑΟΚ Παλαίμων 26
2 Α.Ο. Κρανιδίου 25
3 Άρατος Κιάτου 24
4 Α.Ο. Αργοναύτης Νέας Κίου 23
5 ΑΠΟ Μεθάνων 23
6 Ολυμπιάδα Λεχαίου 21
7 Α.Ο. Ερμιόνης 21
8 Τήρων Αγίων Θεοδώρων 21
9 Α.Ο Ποσειδών Λουτρακίου 18
10 Ναύπλιο 2010 18
11 Α.Ο. Οίαξ Ναυπλίου 17
12 Α.Ο. Ξυλοκάστρου 15

Τάκης Παπακωνσταντίνου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ