ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Σύσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας με αντιπροσωπεία των αγροτών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:34:00 μ.μ. |




















 Την αντιπροσωπεία των αγροτών που συμμετείχαν στην κινητοποίηση που έλαβε χώρα έξω από το κτίριο της Π.Ε. Αργολίδας δέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χειβιδόπουλος. Κατά την διάρκεια της συνάντησης δόθηκε η ευκαιρία στους αγρότες να εκθέσουν για μία ακόμη φορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τόσο λόγω της μη διάθεσης των εσπεριδοειδών, όσο και εξαιτίας του νέου φορολογικού νομοσχεδίου που ισχύει από 1/1/2014. Προβλήματα που σύμφωνα με τους οποίους θα οδηγήσουν τον κλάδο σε εξαφάνιση και τους ίδιους σε αδυναμία επιβίωσης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης αφού δήλωσε αλληλέγγυος στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων τους, προέβη σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και «κλείστηκε» ραντεβού με τον Υπουργό για την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου. Στην συνάντηση θα παρευρίσκονται ο Αντιπεριφερειάρχης με υπηρεσιακούς παράγοντες και η αντιπροσωπεία των αγροτών που θα παραδώσει το ψήφισμα που προέκυψε από την σημερινή κινητοποίηση.

Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύθηκε ότι θα συγκαλέσει νέα σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στην παραγωγή και την διάθεση των εσπεριδοειδών (αγρότες, συνεταιρισμούς, εξαγωγείς, επιμελητήριο, κ.α.) με αντικείμενο την ανάληψη πρωτοβουλιών και την λήψη αποφάσεων που θα αφορούν την επόμενη χρονιά, με στόχο να μην επαναληφθούν φαινόμενα σαν τα φετινά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ