ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Στις φυλακές Ναυπλίου ο βουλευτής Κορινθίας της Χ.Α. Μπούκουρας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:15:00 μ.μ. |






















 Στις φυλακές Ναυπλίου οδηγήθηκε σήμερα ο βουλευτής της ΧΑ Ευστάθιος Μπούκουρας, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος το απόγευμα της Κυριακής.
Ο Ε. Μπούκουρας κατηγορείτε και αυτός σε βαθμό κακουργήματος για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ευστάθιος Μπούκουρας αρνήθηκε τις κατηγορίες και επιχείρησε να λάβει αποστάσεις από τη Χρυσή Αυγή, εμφανιζόμενος ως φιλήσυχος οικογενειάρχης και βουλευτής πιστός στο Σύνταγμα και τους νόμους.
Ωστόσο, ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας επέκρινε την απόφαση των ανακριτριών και μίλησε για «πολιτική μέσα από τη Δικαιοσύνη». Ο δικηγόρος ευχήθηκε, δε, να μην ισχύει αυτό γιατί θα σήμαινε «κατάρρευση της Δημοκρατίας».
Κατά την χθεσινή δικαστική απόφαση για την προφυλάκιση των Γερμενή και Ηλιόπουλου προκλήθηκε ένταση, όταν οπαδοί της Χρυσής Αυγής που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστικό μέγαρο, επιτέθηκαν εναντίον των δημοσιογράφων και των τηλεοπτικών συνεργείων, εκμεταλλευόμενοι την απουσία της αστυνομικής δύναμης που είχε μετακινηθεί στην άλλη πλευρά του κτιρίου.
Έξω από τον Άρειο Πάγο από το πρωί βρίσκονταν ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Ηλίας Παναγιώταρος, οι οποίοι συνέχισαν να προκαλούν. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής αρνήθηκε να καταδικάσει τη χυδαία επίθεση των χρυσαυγιτών τη νύχτα, με αποτέλεσμα οι δημοσιογράφοι να κατεβάσουν τα μικρόφωνα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ