ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Βόμβα στο Αργολικό ποδόσφαιρο: Ανέλαβε προπονητής στον Παναργειακό ο Μπλένταρ Κόλα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:34:00 μ.μ. |




















  Βόμβα μεγατόνων έσκασε στην πόλη του Άργους όταν μαθεύτηκε πως προπονητής του Παναργειακού αναλαμβάνει ο Μπλένταρ Κόλα.

Πριν από λίγο έδωσε παρών στο γήπεδο Κυβερίου,(απ΄ όπου και η φωτογραφία) όπου είχε προπόνηση η ομάδα, αύριο θα ειναι παρών για πρώτη φορά να προπονήσει την ομάδα,στο στάδιο Αργους .

Κάλως ήρθες Μπλένταρ στην ομάδα και πάλι μετά από τόσα χρόνια και καλή επιτυχια !!!!!
























Η εποχή που ο Κόλα (τελευταίος κάτω δεξιά) φορούσε ως παίκτης τη φανέλα του Παναργειακού σε αγώνα Κυπέλλου στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα!
Βιογραφικό

Ο Μπλένταρ ή Χριστόφορος Κόλα είναι παλαίμαχος διεθνής Αλβανός ποδοσφαιριστής με μεγάλη θητεία στο ελληνικό πρωτάθλημα με τις φανέλες του ΠΑΟ και της ΑΕΚ. Αγωνιζόταν στο χώρο της μεσαίας γραμμής και μολονότι ήταν αριστεροπόδαρος, μπορούσε να παίξει σε όλες τις θέσεις του κέντρου.

Ο Κόλα γεννήθηκε την 1η Αυγούστου του 1972 και ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του το 1989 από την Παρτιζάνι Τιράνων. Ακολούθησε η Ελμπασάνι και το καλοκαίρι του 1991 ήρθε στην Ελλάδαγια λογαριασμό του Παναργειακού.

Όταν ο προπονητής του Γιάννης Παθιακάκης υπέγραψε στον Απόλλωνα Αθηνών, φρόντισε ώστε ο νεαρός Κόλα να τον ακολουθήσει στη νέα του ομάδα (1994). Παίζοντας στην Α' Εθνική Κατηγορία, το ταλέντο του αποκαλύφθηκε σε ολόκληρο το φίλαθλο κοινό της χώρας. Ήταν αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας που κέρδισε την έξοδο στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ (1994-5) και έφθασε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 1996.

Το καλοκαίρι του 1996 μετεγγράφει στον ΠΑΟ, ο οποίος μερικούς μήνες νωρίτερα είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως η θητεία του στο τριφύλλι συνέπεσε με τα πέτρινα χρόνια της ομάδας και η τετραετής παραμονή του δε συνοδεύθηκε από τίτλους. Το Γενάρη του 2001 αποχώρησε για να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, όπου είχε πάλι προπονητή το μέντορά του Παθιακάκη. Μαζί πανηγύρισαν το Κύπελλο του 2002. Τη σεζόν 2002-3 αγωνίστηκε στην Καλλιθέα και την επόμενη περίοδο έκλεισε την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε, τον Απόλλωνα Αθηνών.

Σε διεθνές επίπεδο είχε 39 συμμετοχές με την Εθνική Αλβανίας, πετυχαίνοντας 6 τέρματα.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ