ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Έχουν συλληφθεί αλλά ακόμα έρχονται στο φως νέες λεηλασίες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:23:00 μ.μ. |

















 Επτά μήνες συμπληρώνουν πίσω από τα κάγκελα στο Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου τα μέλη της σπείρας των Πακιστανών που δεν είχαν αφήσει μετασχηματιστή της Δ.Ε.Η. ακέραιο στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας, αλλά ακόμη έρχονται στο φως νέες λεηλασίες που έχουν φτάσει τη ζημιά της Επιχείρησης κοντά στα 200.000 ευρώ!

Οι τρεις Πακιστανοί ηλικίας 19, 19, και 29 χρόνων και ο 23χρονος Αφγανός συνεργός τους είχαν συλληφθεί στις 5 Ιουνίου στα διόδια Καλαμακίου για την καταστροφή 27 μετασχηματιστών και τις κλοπές καλωδίων από υποσταθμούς στις περιοχές Στέρνας, Φιχτίων, Μυκηνών, Κουτσοποδίου, Αγίας Τριάδας, Νέας Τίρυνθας και Καρνεζέικων Αργολίδας. Τότε, η ζημιά στο δίκτυο της ΔΕΗ είχε υπολογιστεί ότι ξεπερνούσε τα 145.000 ευρώ. Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλάμβανε ακόμη δύο Πακιστανούς ηλικίας 24 και 27 χρόνων που ακόμη αναζητούνται.

Από την έρευνα που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, σχηματίστηκε νέα δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες κλοπές σε βάρος των τεσσάρων αλλοδαπών, καθώς προέκυψε ότι αυτοί ήταν οι δράστες της καταστροφής άλλων 13 μετασχηματιστών της Δ.Ε.Η. από τις περιοχές Πάπαρη, Δόριζας, Ζευγολατιού και Κάψια Αρκαδίας από τις 21 Απριλίου ως τη σύλληψή τους! Η δράση τους προκάλεσε επιπρόσθετη ζημιά ύψους 46.000 ευρώ στο δίκτυο της Δ.Ε.Η. και ένας θεός ξέρει πού θα σταματήσει η έρευνα!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ