ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Επιστολή διαμαρτυρίας του Σπύρου Ζέρβα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:04:00 μ.μ. |
Προς : τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου
του Δήμου Ναυπλιέων

Κύριε Πρόεδρε,

έχω ν’ αναφέρω τα παρακάτω, με την παράκληση η παρούσα αναφορά-διαμαρτυρία να κατατεθεί για συζήτηση σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα κρίνετε εσείς.

Μας ποτίσατε με λασπόνερο για αρκετές εβδομάδες χωρίς να πραγματοποιήσετε ούτε μία ενέργεια, ώστε να σταματήσει το κακό φαινόμενο της λασπομόλυνσης, όπως οι αντίστοιχες του Δήμου Άργους-Μυκηναίων. Σας είδαμε Δήμαρχε να κάνετε ανακοινώσεις και μόνο για την ακαταλληλότητα του νερού, χωρίς ουσιαστικά να δίνετε λύση στο πρόβλημα. Γίνατε ρεζίλι στους επισκέπτες της πόλης του Αναπλίου, του Τολού, της Τίρυνθας. Πληρώνουμε ογκώδεις λογαριασμούς-χαράτσια στη ΔΕΥΑΝ για την κατασκευή έργων. 55,44 ευρώ το τετράμηνο στην υπερχρεωμένη ΔΕΥΑΝ -σας επισυνάπτω φωτοαντίγραφο της χρέωσης για την οικία μου στην Τίρυνθα- και άλλα 45,14 για δημοτικά τέλη το δίμηνο! Αλλά έπεται και συνέχεια, καθώς θα πληρώνουμε, λόγω εναπόθεσης λάσπης στον ηλιακό, στα υδραυλικά, στα καλοριφέρ, για την αποκατάσταση ζημιών άμεσα ή και στο μέλλον.
Ένας καλός Δήμαρχος οφείλει να είναι προνοητικός, πρακτικός και να δίνει, ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες, άμεσα λύσεις στα όποια προβλήματα ανακύπτουν. Έχετε συνηθίσει και συνεχίζετε κύριε Δήμαρχε να χαρατσώνετε τους συνδημότες σας με τεράστια ποσά δίχως κοινωνική ευαισθησία, και να κάνετε δημόσιες σχέσεις. Σας είδαμε την Πρωτοχρονιά να καμαρώνετε στο φακό των ΜΜΕ για το συσσίτιο της Ευαγγελίστριας, λες και τις υπόλοιπες 364 ημέρες δεν σιτίζονται οι άποροι συνδημότες μας. Ας είναι καλά ο παπά-Λευτέρης Μίχος. Είσθε θετικός σε ψηφίσματα κατά της Κυβέρνησης, ακόμα και για έργα που θα πραγματοποιηθούν στον Δήμο μας, όπως το λιμάνι, η Μαρίνα, το Μπούρτζι, ο Κολοκοτρώνης κ.α.. Ας είναι καλά ο Σαμαράς, ο Μανιάτης, ο Ανδριανός.

Κύριε Δήμαρχε, μάθετε από τη θέση που βρίσκεσθε να πολιτεύεσθε και ουχί να αντιποιλιτεύεσθε ή συμπολιτεύεσθε! Δήμος Ναυπλιέων : χαρακτηρισμένος Δήμος αγροτικός και τουριστικός. Και στους δύο τομείς για την ανάπτυξή τους και την ευδαιμονία των συνδημοτών σας δεν έχετε κάνει ΤΙΠΟΤΕ, ενώ υπάρχουν ουσιαστικές προτάσεις και άμεσες λύσεις. Αποτύχατε στο πορτοκάλι, ψυχορραγούν οικονομικά οι ηλιοκαμένοι πραγματικά και μόνο αγρότες, η δε τουριστική κίνηση στην Κάντια, το Τολό, το Ναύπλιο (εκτός Σαββατοκύριακου) υποτονική. Αρέσκεσθε, όπως ορισμένοι δημοτικοί σας σύμβουλοι να κάνουν ρουσφέτια! Όπως να σου φέρνουν στο σπίτι τις αναθεωρημένες άδειες λαϊκής και άλλα παρόμοια.

Είχαμε ένα πρότυπο Δήμο στην Τίρυνθα, στα σημαντικά έργα και στην ανάπτυξη, και τον έχετε κυριολεκτικά εγκαταλείψει. Έχει να γίνει δεύτερο συμβούλιο στο τοπικό διαμέρισμα εδώ και 3,5 χρόνια, ενώ καμιά μέριμνα για αστυνόμευση, για την πάταξη της εγκληματικότητας, ξέφραγο αμπέλι. Νομίζω ότι είναι στη σκέψη σας να μειώσετε την αξία ή τα τέλη στο νερό σε ορισμένα διαμερίσματα, και να αφήσετε όμως απ’ έξω την Τίρυνθα. ΓΙΑΤΙ;

Είμαι πεπεισμένος ότι διαθέτετε και ύφος και ήθος, επιλέξτε άξιους και ενεργούς συνεργάτες σε κάθε πόστο και υγιή κύτταρα της τοπικής μας κοινωνίας. Κοιτάξτε τον κόσμο με πόνο ψυχής στα μάτια, κάντε τις όποιες υπερβάσεις και ασχοληθείτε επιτέλους με τα όποια προβλήματα ταλανίζουν την τοπική κοινωνία. Διαφορετικά, η ίδια η κοινωνία θα σας δώσει πιστοποιητικό απόσυρσης.

Σπύρος Νικ. Ζέρβας





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ