ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Μπάσκετ: Ολοκληρώθηκε και η 7η αγωνιστική του Β΄ Γύρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:38:00 μ.μ. |




















Του Τάκη Παπακωνσταντίνου

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας το Λουτράκι υποδέχθηκε τον ΑΠΟ Μεθάνων. Η πίεση σε όλο το γήπεδο από τους γηπεδούχους κράτησε τις δύο ομάδες πολύ κοντά στο σκορ. Μάλιστα 5 λεπτά πριν το τέλος το σκορ ήταν 54-50 υπέρ του Ποσειδώνα. Τα Μέθανα παίζοντας ελεύθερα και ποντάροντας στην τεχνική κατάρτιση των παικτών του, κατάφερε να περάσει πάλι μπροστά με +4 που κράτησε μέχρι το τέλος και έτσι να έρθει το τελικό 63-67, ζευγαρώνοντας τις φετινές του νίκες επί του Λουτρακίου. Νταλίπης και Μιχάλης οι καλύτεροι του αγώνα από γηπεδούχους και φιλοξενούμενους αντίστοιχα.  

 Στις 17:00 το απόγευμα, ο Άρατος υποδέχθηκε τον Τήρωνα. Ο Άρατος εμφανίστηκε ξανά με πολλές ελλείψεις στο ρόστερ του έχοντας αποδεχθεί το γεγονός του ότι δεν μπορεί να διεκδικήσει φέτος την άνοδο (;) Οι γηπεδούχοι όμως σε καμία περίπτωση δεν παράτησαν το παιχνίδι, πάλεψαν πολύ στην άμυνα κράτησαν το σκορ σε χαμηλά επίπεδα και πήραν και τη νίκη με 58-55. 
Το τρίτο παιχνίδι σε Κορινθιακό έδαφος, έγινε στις 19:00 το απόγευμα, με τον ΚΑΟΚ να υποδέχεται την Ολυμπιάδα. Ο Παλαίμωνας δεν άφησε κανέναν περιθώριο στους φιλοξενούμενους αφού πήρε μια πολύ άνετη και εμφατική νίκη με 95-65. Η επικράτηση αυτή διαμορφώθηκε όμως στο τρίτο κυρίως δεκάλεπτο. Στο σημείο αυτό αποχώρησε για τα αποδυτήρια και ο Κρασαδάκης του Λεχαίου. Εντός Νομού τώρα, είχαμε δύο παιχνίδια στο Ναύπλιο και ένα τρίτο στη Νέα Κίο.
 Στις 17:00 το απόγευμα, στο κλειστό του Ναυπλίου ο Οίακας έπαιξε την Ερμιόνη. Στο παιχνίδι αυτό ο Οίακας προσπάθησε αρκετά και κατάφερε να περάσει και μπροστά στο σκορ. Όμως δεν υπήρχε η απαιτούμενη διάρκεια και έτσι οι φιλοξενούμενοι ανέκτησαν το προβάδισμα επικρατώντας τελικά με 54-67.
 Αμέσως μετά, στις 19:00 (ίδια ώρα με το ΚΑΟΚ – Ολυμπιάδα) το Ναύπλιο 2010 υποδέχθηκε τον πρώτο της βαθμολογίας Α.Ο. Κρανιδίου. Και οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν με αρκετές και σημαντικές ελλείψεις αφού απουσίαζαν Μωραΐτης και Τσοτσόκος για το Ναύπλιο, ενώ από το Κρανίδι αποχώρησε ο Προσύλης. Άσχημο παιχνίδι σε γενικές γραμμές με πολύ άγχος ειδικά για τους φιλοξενούμενους. Πολλά άστοχα σουτ ειδικά 3πόντων από τους γηπεδούχους. Μην έχοντας περιθώρια για στραβοπατήματα το Κρανίδι και κάνοντας χρήση του βασικού του όπλου (άμυνα) πέτυχε μια «επαγγελματική» νίκη με 42-57.  
 Τέλος, την ίδια ώρα (19:00) στο κλειστό της Νέας Κίου, ο Αργοναύτης υποδέχθηκε τον τελευταίο της βαθμολογίας Α.Ο. Ξυλοκάστρου. Οι φιλοξενούμενοι παίζοντας εδώ και καιρό με την πλάτη στον τοίχο μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μάλιστα κατάφεραν να προηγηθούν με 19-21 στη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου. Στη συνέχεια όμως οι Αργοναύτες σοβαρεύτηκαν και έτσι το ημίχρονο τους βρήκε μπροστά 45-34. Η διαφορά έμεινε ίδια για το τρίτο δεκάλεπτο αλλά μεγάλωσε κατά 3 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο και έφτασε στο +14.
 Το αποτέλεσμα αυτό κρατά τους γηπεδούχους κοντά στις πρώτες θέσεις και τους φιλοξενούμενους στην τελευταία. Χατζηαντωνάκης και Μιχαλόπουλος Μ. οι καλύτεροι του Αργοναύτη ενώ για το Ξυλόκαστρο τους περισσότερους πόντους πέτυχαν οι Σκούρας και Σαλλής.  
 Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της δέκατης όγδοης (18ης) αγωνιστικής, έχει ως εξής:  

 1 Α.Ο ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ 33
2 ΚΑΟΚ-ΠΑΛΑΙΜΩΝ 33
3 ΜΕΘΑΝΑ Α.Π.Ο 31
4 ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ Ν. ΚΙΟΥ 30
5 ΑΡΑΤΟΣ ΚΙΑΤΟΥ 30
6 Α.Ο ΕΡΜΙΟΝΗΣ 28
7 ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΛΕΧΑΙΟΥ 26
8 ΤΗΡΩΝ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ 25
9 ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 25
10 ΝΑΥΠΛΙΟ 2010 23
11 ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 21
12 Α.Ο ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 19

Οι φωτογραφίες είναι από τους αγώνες  Οίακα - Α.Ο Ερμιόνης και Ναύπλιο 2010 - Α.Ο Κρανιδίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ