ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Χρυσός ο Τσουρδίνης - Χάλκινο μετάλλιο ο Τάγκαλης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Τάεκβοντό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:14:00 μ.μ. |




















 Στις 21,22 & 23 Φεβρουαρίου, στην πόλη της Χαλκίδας, πραγματοποιήθηκε, το πανελλήνιο πρωτάθλημα Τάεκβοντό, στις κατηγορίες ανδρών-γυναικών και εφήβων –νεανίδων, για το έτος 2014. Ο σύλλογος Άργους, συμμετείχε με δύο αθλητές, το Μάριο Τσουρδίνη στα -58 kg ανδρών και το Γιώργο Τάγκαλη στα -45 kg εφήβων.

Ο Τσουρδίνης, μετά από σκληρές μάχες, κατάφερε να φτάσει στον τελικό, όπου και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και μαζί του το εισιτήριο για την εθνική ομάδα και την συμμετοχή του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που θα γίνει τον προσεχή Μάιο, στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Ο Τάγκαλης, έφτασε στον ημιτελικό, όπου αποκλείστηκε στην παράταση και το χρυσό πόντο, με αμφιλεγόμενη απόφαση των διαιτητών, αφαιρώντας του έτσι το δικαίωμα συμμετοχής του, στον τελικό της κατηγορίας.
Οι άνθρωποι του συλλόγου δηλώνουν ευχαριστημένοι από τις επιτυχίες των αθλητών τους, αλλά και πικρία για το άτυχο αποτέλεσμα στον ημιτελικό αγώνα του Τάγκαλη.

Επίσης, δήλωσαν ότι υπάρχει καλό κλίμα στο σύλλογο για τις επιτυχίες της τελευταίας περιόδου, αφού και στο Trelleborg της Σουηδίας, με τρεις αθλητές και στο πανελλήνιο Α/Γ & Ε/Ν, με δύο συμμετοχές, κατακτήθηκαν ισάριθμα μετάλλια.

Ήδη, υπάρχει πλάνο και σχεδιασμός, για την επόμενη μέρα, από τους υπεύθυνους του συλλόγου, προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή προετοιμασία του αθλητή, Μάριου Τσουρδίνη, για τη μεγάλη πρόκληση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, τον προσεχή Μάιο, στο Αζερμπαϊτζάν.
Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η χειρονομία του Μάριου Τσουρδίνη στην τελετή απονομής μεταλλίων, ο οποίος ύψωσε πλακάτ στη μνήμη του Τούρκου αθλητή, Seyithan Akbalik, που άφησε την τελευταία πνοή στο Λούξορ της Αιγύπτου, κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Έστω και μέσα από ένα τόσο δυσάρεστο γεγονός, αποκαλύπτεται το μεγαλείο του αθλητισμού.

Ο σύλλογος Άργους, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αθλητή.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ