ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Ενημέρωση ζητάει ο Δ.Σκούφης για το πρόγραμμα "βοήθεια στο σπίτι" στη Δημοτική Ενότητα Λυρκείας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:00:00 π.μ. |




















  Παρακαλώ ενημερώστε τόσο εμένα προσωπικά- και μάλιστα γραπτά- όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο με την πρώτη ευκαιρία, για ποιο ή για ποιους λόγους έχουν περιοριστεί σημαντικά-σημαντικότατα οι πάσης φύσεως δραστηριότητες του προγράμματος «βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου αφενός σε χρόνο (ώρες , ημέρες κλπ) και αφετέρου σε έκταση (τόσο σε γεωγραφικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο υποχρεώσεων του προγράμματος κλπ) και όχι μόνο.

Σε πάρα πολλούς οικισμούς και χωριά της Δημοτικής Ενότητας Λυρκείας δηλ. σε χωριά και οικισμούς που κατοικούνται κατ’ αποκλειστικότητα από αγρότες και κτηνοτρόφους κατά κανόνα υπερήλικες, με πολλαπλές ανάγκες υγειονομικής περίθαλψης και όχι μόνο, με χωρίς καθόλου ή περιορισμένη συγκοινωνιακή σύνδεση με το Άργος, με εν τέλει χωρίς οποιαδήποτε μοίρα στον ήλιο ελέω Καλλικράτη- όπως έχω τονίσει στο παρελθόν- αλλά και πρακτικών της σημερινής Διοίκησης του Δήμου.


Με εκτίμηση
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΦΗΣ
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Άργους-Μυκηνών
(Δημοτική Ενότητα Λυρκείας)

(Αποστέλλεται με e-mail για το ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ (άρθρο 5, παρ. 1 του Νόμου 3979/2011 (ΦΕΚ138 Α΄-16/06/2011) «Για την Ηλεκτρονική διακυβέρνηση κλπ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ