ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Δήλωση Κοδέλα για το μεγάλο συλλαλητήριο των αγροτών στη Νεστάνη (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:14:00 μ.μ. |
















Το παμπελοποννησιακό συλλαλητήριο αγροτών στα διόδια Νεστάνης είχε μια σημαντική συμβολική σημασία. Για πρώτη φορά στη μεταπολιτευτική ιστορία αγρότες από την Πελοπόννησο χωρίς κομματικές εξαρτήσεις προχώρησαν σε μια κινητοποίηση, άνοιξαν τις μπάρες των διοδίων, άφησαν ελεύθερη τη διέλευση των αυτοκινήτων και μοίρασαν φυλλάδια με τα αιτήματα των αγροτών.

Όπως μας λένε οι ίδιοι οι αγρότες η κυβερνητική πολιτική «μας ξεριζώνει από τα κοπάδια μας και από τα χωράφια μας». Οι αγρότες ζητάνε (μεταξύ άλλων) να αποσυρθεί άμεσα το φορολογικό νομοσχέδιο και να αντικατασταθεί με έναν άλλο μετά από διάλογο με τους εκπροσώπους των αγροτών. 

Ζητάνε να γίνει πάγωμα των χρεών και χρηματοδότηση των γεωργών με χαμηλότοκα δάνεια ώστε να μπορέσουν να καλύψουν τις διατροφικές ανάγκες του ελληνικού λαού. Ζητούν ακόμα να σταματήσουν οι δικαστικές διώξεις των αγροτών που δεν μπορούν να πληρώσουν τα χρέη τους στην εφορία και να μην γίνει κανένας πλειστηριασμός σπιτιού ή χωραφιού συνολικής αντικειμενικής αξίας μέχρι 300.000 ευρώ. 

Δήλωση στην κάμερα του LEFT .gr έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα Δ.Κοδέλας. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ