ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Ο "Παραμυθάς" Νίκος Πιλάβιος στην Παιδική-Νεανική Βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους Μυκηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:48:00 μ.μ. |























 Την Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2014, στην Παιδική-Νεανική βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους-Μυκηνών, ο γνωστός συγγραφέας - ηθοποιός Νίκος Πιλάβιος παρουσίασε το νέο του βιβλίο ¨Ο Παραμυθάς & η μηχανή του χρόνου», με πρωταγωνιστή τον Παραμυθά που πετάει χάρη στο μαγικό του γιλέκο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα 15λεπτο βίντεο, στο οποίο ο Νίκος Πιλάβιος παρουσίασε σαν παραμύθι το ξεκίνημά του στην τηλεόραση. Τα παιδιά το παρακολούθησαν με μεγάλη προσοχή και ενθουσιασμό και ύστερα, διασκέδασαν, συμμετέχοντας με διάφορους ήχους στις ιστορίες, που εξιστορούσε ο συγγραφέας. 
Στη συνέχεια, η εκδήλωση απέκτησε και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, καθώς παρουσιάστηκε ένα ολιγόλεπτο βίντεο, το οποίο διαπραγματευόταν το πόσο εύκολο είναι κάποιος με τη βοήθεια της τεχνολογίας «να πετάξει». 
Ήταν ένα ντοκιμαντέρ που έδειχνε βήμα προς βήμα τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι της τηλεόρασης χρησιμοποιούν την τεχνολογία, για να πραγματοποιήσουν τέτοιου είδους εφέ. Η εκδήλωση έκλεισε, συζητώντας ο συγγραφέας με τα παιδιά και λύνοντας όλες τους τις απορίες. 








ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ