ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Συγκινητική κίνηση από τον Μάριο Τσουρδίνη στην μνήμη Τούρκου αθλητή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:01:00 π.μ. |




















  Μια κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από τον Έλληνα πρωταθλητή Μάριο Τσουρδίνη στην Απονομή μεταλλίων -58 kg ανδρών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 2014 στη Χαλκίδα. Ο αθλητής του συλλόγου Άργους, σηκώνει πλακάτ στη μνήμη του Τούρκου αθλητή, Seyithan Akbalik.
Ο Αθλητής πέθανε το Σάββατο 15 ​​Φεβρουαρίου του 2014, ενώ συμμετείχε στο Λούξορ Taekwondo Open στην κατηγορία - 63 kg στην Αίγυπτο.

Ο Seyithan Akbalik, το 2009 έγινε πρωταθλητής του European Junior και εκπροσωπούσε τη Λέσχη του από τη Σμύρνη (Ulastirma Spor Kulubu) στο Λούξορ Open .Ο Αθλητής επέστρεφε στον ανταγωνισμό, αφού ήταν έξω πάνω από δύο χρόνια, λόγω της ανίχνευσης ενός προβλήματος καρδιάς, αλλά πρόσφατα ήθελε να επιστρέψει στο άθλημα. 

Το Σάββατο είχε μόλις τελειώσει τον πρώτο αγώνα του εναντίον του αθλητή απο τη Σλοβενία, αλλά η καρδιά του δεν άντεξε και χωρίς καμία προειδοποίηση έπεσε. Υπήρξε άμεση βοήθεια από τους γιατρούς της ομάδας από τη Βρετανία και την Αίγυπτο και αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, ο Αθλητής τελικά δεν μπόρεσε να ανακάμψει από το σοκ.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ