ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Ο 1ος Μαραθώνιος Ναυπλίου είναι γεγονός (εικόνες)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:40:00 π.μ. |





















 Ο Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΠΑΤ) του Δήμου Ναυπλιέων - σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου, το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστήμιου Harvard, ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας  με την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού και του ΣΕΓΑΣ διοργάνωσαν την 1η Αθλητική Διοργάνωση «Μαραθώνιος Ναυπλίου – Nafplio Marathon» την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014.
Οι Αγώνες έγιναν σε Δημόσια Οδό και περιλάμβαναν Μαραθώνιο - Ημιμαραθώνιο δρόμο, αγώνα 5χλμ. (δυναμικό βάδισμα) και αγώνα κοινωνικής προσφοράς 2,5χλμ για το συσσίτιο απόρων του ιερού ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου .
Την εκκίνηση του Μαραθωνίου έκανε ο υφυπουργός πολιτισμού και αθλητισμού Ιωάννης Ανδριανός μαζί με τον Δήμαρχο Ναυπλίου Δημήτριο Κωστούρο και τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδος Αναστάσιο Χειβιδόπουλο. Παρώνεπίσης ο Υπουργός ΠΕΚΑ Γ. Μανιάτης, ο Ιωάννης Μπόλλας σύμβουλος του πρωθυπουργού, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Φ. Στεφανόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Β. Σιδέρης,ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων Χρ. Γραμματικόπουλος, η Διευθύντρια της ΔΕΥΑΝ Άννα Μαντα, βετεράνοι αθλητές και πλήθος κόσμου. Να σημειωθεί στον δρόμο των 5 χλμ έτρεξε κι ο δήμαρχος Ναυπλίου.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ