ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Συγκεντρωτικές της Εθνικής Ελλάδος και στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:17:00 π.μ. |




















 Με προπονήσεις για τις «μικρές» εθνικές ομάδες, αγοριών-κοριτσιών, θα κυλήσει το προσεχές διάστημα σε Κω, Βόρειο Έβρο, Κορινθία και Αργολίδα.

Συγκεκριμένα, συγκεντρωτική Παμπαίδων-Παγκορασίδων θα πραγματοποιηθεί στην Κω από τον περιφερειακό ομοσπονδιακό τεχνικό Δωδεκανήσου, Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου. Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή (30/03, 13.00) και δικαίωμα συμμετοχής έχουν αγόρια γεννημένα το 1999-2000 και κορίτσια που έχουν γεννηθεί τις χρονιές 2000-2001. Παράλληλα, θα διεξαχθεί και η δεύτερη συγκεντρωτική προπόνηση κλιμακίου προεθνικής Παμπαίδων για την περιοχή του Βορείου Έβρου. Μετά την πρώτη επιτυχημένη συγκέντρωση στην Ορεστιάδα (07/03), στο κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς», οι νεαροί αθλητές θα προπονηθούν την Κυριακή (23/03, 18.00) στο κλειστό γυμναστήριο του Σουφλίου. Η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί υπό τις οδηγίες του ΠΟΠ Θράκης - Ανατολικής Μακεδονίας,Θανάση Σκαρλατίδη.

Επίσης, προπόνηση κλιμακίου προεθνικής ομάδας Παμπαίδων Κορινθίας - Αργολίδας θα γίνει την Παρασκευή (28/03, 15.30) στο κλειστό του Βέλου. Ταυτόχρονα, οι συμμετέχοντες θα περάσουν και από μετρήσεις αξιολόγησης σωματικής διάπλασης και φυσικής κατάστασης, υπό τον έλεγχο του ΠΟΠ Πελοποννήσου Γιώργου Νανόπουλου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ